Prima pagină » Local » Accident rutier grav în municipiul Iași! Există mai multe persoane rănite – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO

Accident rutier grav în municipiul Iași! Există mai multe persoane rănite – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO

10 sept. 2021, 14:21,
în Local

În urmă cu doar câteva momente un accident rutier grav a avut loc în municipiul Iași în zona intersecţiei Kaufland Nicolina. Accidentul rutier s-a lăsat cu rănirea a mai multor persoane.

La fața locului intervin mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi descarcerarea. Circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate. În evenimentul rutier au fost implicate cel puțin două autoturisme. Nu se cunosc cauzele producerii accidentului rutier.

 

Conform informațiilor de ultimă oră se pare că accidentul s-a produs după ce autoturism marca Golf, gri, nu ar fi acordat prioritate și a acroșat cealaltă mașină Volkswagen. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a două persoane. Persoana din mașina albastră a suferit mai multe lovituri în zona capului dar a refuzat transportul la spital, iar pasagerul din dreapta a mașinii volkswagen gri a rămas încarcerat. Nu se cunoasște cu exactitate cât e de gravă starea lui de sănătate.

Momentan sunt mai multe ipoteze de producere a accidentului rutier. Totuși, oamenii legii vor stabili cu exactitate cauzele evenimentului. Traficul din zonă este blocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`