Accident rutier grav în Maramureș, cu 51 de persoane implicate. A fost activat planul roșu de intervenție – VIDEO

05 iul. 2022, 17:45,
BZI.ro, în Actualitate

Un autocat cu turiști din Polonia a fost implicat înt-un accident pe raza localității Moisei, județul Maramureș. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, după ce 51 de persoane au fost implicate, transmite eMaramureș. În momentul de față s-a că două persoane au decedat, 3 persoane au fost transportate la CPU Borșa și 2 persoane primesc îngrijiri medicale la locul accidentului.

Potrivit primelor informaţii, autocarul plin cu turişti din Polonia a ieșit de pe șosea și s-a izbit de o clădire.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 18, în zona localității Moisei, județul Maramureș, conducătorul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case. În urma impactului mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la fața locului, nu se cunoaște momentan numărul exact al acestora. Din acest motiv, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi a transmis faptul că la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv un elicopter, relatează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *