Prima pagină » Local » Accident rutier grav în localitatea Scheia din Iași! Un autoturism a intrat într-o motosapă! Există o persoană încarcerată – EXCLUSIV FOTO/ UPDATE

Accident rutier grav în localitatea Scheia din Iași! Un autoturism a intrat într-o motosapă! Există o persoană încarcerată – EXCLUSIV FOTO/ UPDATE

14 mai 2021, 08:46,
George Cristian, în Local

În acest momente, un accident rutier grav a avut loc în localitatea Scheia din Iași. Vorbim despre un autoturism care se deplasa pe drumul din localitate şi care a intrat într-o motosapă. Conform datelor de ultimă oră, bărbatul care conducea motosapa a rămas prins între fiarele maşinii. Acesta este încarcerat iar pompierii se deplasează de urgentă la faţa locului.

Vorbim despre faptul că la faţa locului se deplasează şi un echipaj de prim ajutor. Nu se cunoaşte cu exactitate starea de sănătate a victimei. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii rutieri care au demarat o serie de cercetări.

UPDATE: Conform datelor preliminare, motosapa se deplasa pe direcția de mers a autoturismului care a intrat în aceasta. Se pare că într-un moment de neatenție, șoferul autoturismului a intrat în motosapă, iar conducătorului utilajului agricol a fost prins sub mașină. De altfel, inițial victima era inconștientă dar echipajele SMURD ajunse la fața locului l-au stabilizat pe bărbat și l-au transportat la spital.

Ce spun medicii despre accidentul rutier din Scheia. Care este starea de sănătate a bărbatului

Prof. dr. Diana Cimpoesu a emis o comunicare oficială în legătura cu bărbatul care a fost rănit în accidentul rutier de la Scheia. Conform medicilor, un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost acroşat de un autoturism. Acesta a intrat în comă posttraumatică, avea un traumasism craniocerebral cu fractură de bazp. A fost stabilizat la faţa locului, a fost intubat şi ventilat mecanic şi a fost transportat de urgentă la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași.

MC, bărbat, 62 de ani din localitatea Scheia. Accident rutier lovit în timp ce se deplasa pe un drum public cu un microutilaj agricol de un autoturism. Comă posttraumatică, Traumatism craniocerebral şu fractura de bază de craniu, TCF, Fractura de bazin şi femur bilateral, suspiciune de pneumotorax şi contuzie pulmonară dreapta. A fost stabilizat la faţa locului, intubat şi ventilat mecanic şi adus la UPU Spital „Sf. Spiridon”. a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator SMURD Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *