Prima pagină » Local » Accident rutier grav în localitatea Podu Iloaiei. Două persoane au fost rănite, după ce o maşină s-a răsturnat pe câmp – EXCLUSIV, UPDATE, GALERIE FOTO, VIDEO

Accident rutier grav în localitatea Podu Iloaiei. Două persoane au fost rănite, după ce o maşină s-a răsturnat pe câmp – EXCLUSIV, UPDATE, GALERIE FOTO, VIDEO

16 feb. 2022, 12:19,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul auto a avut loc în localitatea Podu Iloaiei din judeţ.

UPDATE: La volanul Daciei se afla o șoferiță care a pierdut controlul asupra volanului. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Cele două victime au fost asistate medical la locul evenimentului rutier, iar în urma evaluării medicale au refuzat transportul la spital.

UPDATE: Reprezentanții ISUJ Iași susțin că au fost rănite două persoane în urma accidentului rutier produs pe DN 28.

„ISUJ Iași acționează la un accident rutier produs pe DN28, în orașul Podu Iloaiei. O mașină este răsturnată, sunt 2 victime conştiente, neincarcerate. Acționează o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iaşi și echipajul de prim ajutor calificat de la Podu Iloaiei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Iași.

Știre inițială

Conducătorul unui autoturism marca Dacia Logan, cel mai probabil a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-a răsturnat şi a ajuns pe câmp.

Momentan nu se cunoaşte cu exactitate cauza producerii accidentului rutier. La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

De asemenea, nu s-au raportat încă victime.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024