Prima pagină » Local » Accident rutier grav în localitatea Bârnova. Un șofer băut și cu permisul suspendat, aflat la volanul unui BMW, a lovit un angajat al Salubris Iași – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Accident rutier grav în localitatea Bârnova. Un șofer băut și cu permisul suspendat, aflat la volanul unui BMW, a lovit un angajat al Salubris Iași – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

07 feb. 2022, 10:04,
BZI.ro, în Local

În aceste momente în localitatea Bârnova din judeţul Iași s-a produs un accident rutier grav. Vorbim despre un pieton care a fost acroșat de un autoturism. Din primele informații se pare că starea de sănătate a victimei este una destul de gravă.

UPDATE: „Cel accidentat era Cristi D. Imediat pe data de 12.02 trebuia să fie ziua lui de naștere. Locuiește la Dobrovăț și făcea naveta zilnic (nu știu dacă cu mașina sau pe jos). Are familie acasă. Este foarte devotat meseriei și muncitor. Șefii lui și colegii au numai cuvinte de laudă pentru el. Colegii lui spuneau că de fiecare dată când termină mai repede treaba nu pleacă singur, îi aștepta pe toți ca să plece împreuna. Din câte am înțeles și acum s-a întors după lopată pentru că terminase mai repede munca și i-a așteptat și pe colegii lui să termine”, a declarat Ana Maria Schiopu, purtător de cuvânt al Salubris Iaşi.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu susține că în cazul angajatului Salubris în momentul de față acesta are un prognostic rezervat, însă sunt șanse mari să-și revină.

„Cristinel D, în vârstă de 48 ani, este intubat şi ventilat mecanic. Internat la secţia I de Chirurgie. Se afla în sala de operaţie. A suferit un traumatism toraco-abdominal stâng, plaga delabranta flanc stânga, hematom splenic, retropneumoperitoneu, pneumotorax stâng, fractura complexă os Iliac stâng, fracturi arcuri costale stâng”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: „A ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi un bărbat pieton lovit de mașina. A fost diagnosticat cu politrauma şi ruptura de splină. Va fi internat în chirurgie și operat în urgentă”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Angajatul Salubris Iaşi era echipat corespunzător având vestă reflectorizantă. Acesta mătura pe marginea străzii, când un şofer care se deplasa pe direcția Bârnova – Iaşi l-a acroşat şi l-a aruncat la 10-20 de metri distanță de locul impactului.

Victima a suferit leziuni grave la nivelul capului şi membrelor. A fost preluată de echipajul medical şi transportată la spital. Conducătorul auto susţine că a consumat doar un pahar de Whisky.

UPDATE: La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri.

Conducătorul unui autoturism marca BMW a acroșat un angajat al companiei ieșene Salubris care mătura strada.

Agenții de poliție au testat cu aparatul alcooltest șoferul, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost constatat faptul că acesta avea și permisul de conducere suspendat pentru săvârșirea unei alte infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *