Prima pagină » Local » Accident rutier grav în Lețcani. Un biciclist a fost lovit de un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident rutier grav în Lețcani. Un biciclist a fost lovit de un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

21 apr. 2022, 18:19,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier grav în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că incidentul auto a avut loc în Lețcani. În urma coliziunii, un biciclist a fost rănit.

UPDATE: În urma accidentului, s-a format o coadă de câțiva kilometri, de la locul accidentului până la Antibiotice.

UPDATE: În urma impactului, biciclistul a fost aruncat în alt autoturism marca Dacia. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Biciclstul se află în stare gravă.

„Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă este plecat la o solicitare la Lețcani, accident rutier, biciclist lovit de un autoturism. A fost intubat și ventilat mecanic, a făcut după o comă post resuscitare, traumatism cranio-cerebral sever, cu observator fractură de bazin cu posibilă interesare a pachetului vascular femural”, a transmis medicul-șef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

UPDATE: Biciclistul se deplasa regulamentar pe trotuar, iar în acel moment, un autoturism marca Honda l-a lovit și l-a proiectat într-un gard. Se pare că a fost rupt un stâlp de electricitate și o țeavă de gaz. Șoferul autoturismului Honda se deplasa din direcția Podu Iloaiei – Iași, iar în curbă a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și a ajuns pe un trotuar.

Martorii susțin că bărbatul care se afla pe bicicletă a fost transportat la spital, acesta aflându-se în stare gravă.

UPDATE: Se pare că un șofer a venit de pe contrasens și a lovit un biciclist. În urma accidentului, a fost spartă o țeavă de gaz și există pericolul de a se produce o explozie.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical, polițiștii rutieri, criminaliștii și pompierii ieșeni.

Revenim cu detalii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`