Prima pagină » Local » Accident rutier grav în judeţul Neamț! Patru persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital după ce un autoturism a intrat într-o ambulanță – EXCLUSIV
Accident rutier grav în judeţul Neamț! Patru persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital după ce un autoturism a intrat într-o ambulanță - EXCLUSIV

Accident rutier grav în judeţul Neamț! Patru persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital după ce un autoturism a intrat într-o ambulanță – EXCLUSIV

05 iul. 2021, 07:20,
în Local

În cursul nopţii de duminică spre luni un accident rutier grav s-a produs în judeţul Neamț. Conform autorităţilor, în jurul orei 03.05 , în localitatea Gherăeștii Noi din Judeţul Neamț un autoturism marca Opel nu a acordat prioritate şi a intrat în plin într-o ambulanță. A rezultat rănirea a patru persoane care au fost transportate la spital.

Deoarece localitatea se află la graniţa cu judeţul Iași s-a intervenit cu o ambulantă de la Mircești, un SAJ de la Pașcani, un echipaj de prim ajutor (EPA) Pașcani. După evaluarea medicală şi triajul pacientilot s-a decis transportul a 3 persoane la Unitatea Primiri Urgențe Roman iar a patra victimă a fost transportată la Iași.

Accident rutier grav la limita judeţului Neamț cu Iași

Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași, accidentul grav s-a situat în localitatea Gherăeștii Noi din judeţul Neamţ, la granița cu judeţul Iași. Un autoturism marca Opel nu a acordat prioritate şi a intrat într-o ambulanță din judeţul Neamț. Conform sursei citate au fost patru persoane rănite.

La ora 03.05 am primit o solicitare de intervenţie la un accident rutier în localitatea Gherăeștii Noi din judeţul Neamț. În accidentul rutier a fost implicată o Ambulanță din judeţul Neamţ. Ambulanţa mergea la o solicitare şi avea semnalele acustice pornite. Ambulanţa a fost acroşata de un autoturism marca Opel care este posibil să nu fi acordat prioritate. În urma impactului au fost 4 persoane rănite dintre care 2 au fost încarcerate, şoferul şi pasagerul autoturismului marca Opel. Întrucât accidentul s-a produs la limita dintre judeţe, de la noi a fost dirijate o ambulantă de tip B de la Mircești, un SAJ de tip C2 de la Pașcani, un echipaj de prim ajutor tot de la Pașcani. De altfel, de la Roman a fost trimis un echipaj de prim ajutor, o ambulantă de tip B. a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Care este starea de sănătate a persoanelor implicate în accidentul rutier grav din Neamț

Vorbim despre o femeie în vârstă de 20 de ani care a fost încarcerată, şoferul autoturismului marca Opel care are un traumatism cranio cerebral. Din ambulanță au fost rănite două persoane, un bărbat în vârstă de 41 de ani care este ambulanțier şi un bărbat în vârstă de 28 de ani care este asistent.

După triajul pacienţilor de către medicul SAJ de la Roman s-a decis transportul a 3 victime la CPU Roman iar EPA Pașcani a transportat şoferul autoturismului marca Opel la Iași. Din autoturismul marca Opel a rezultat rănirea a 2 peraoane care au fost încarcerate. O femeie în vârstă de 20 de ani şi un bărbat în vârstă de 24 de ani care este şoferul şi a suferit un traumatism cranio cerebral cu policontuzie, o contuzie toraco-abdominală, o fractură EIR drept. Din ambulantă au fost rănite tot 2 persoane, un ambulantier în vârstă de 41 de ani şi un asistent în vârstă de 28 de ani. a conchis prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *