Prima pagină » Local » Accident rutier grav în judeţul Bacău. Un bărbat a decedat și o femeie a fost rănită. Traficul rutier a fost blocat – FOTO, UPDATE

Accident rutier grav în judeţul Bacău. Un bărbat a decedat și o femeie a fost rănită. Traficul rutier a fost blocat – FOTO, UPDATE

30 nov. 2021, 12:16,
în Local

Astăzi, 30 noiembrie 2021, a avut loc un accident rutier în judeţul Bacău. Coliziune dintre două autoturisme a fost soldată cu două persoane rănite, dintre care o persoană de sex masculin de 33 ani intrat în stop cardio respirator şi o femeie de 42 ani policontuzionata preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.

Traficul pe drumul judeţean DJ 117 este blocat. De asemenea, echipajul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a asigurat măsuri PSI (prevenire şi securitate la incendiu).

Incidentul rutier a avut loc în satul Poduri, comună Poduri. S-au deplasat la faţa locului o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD de la Detaşamentul Moineşti, un echipaj de descarcerare – G. I Comăneşti şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

UPDATE: Din nefericire, decesul bărbatului de 33 ani a fost declarat.

Recomandările polițiștilor pentru prevenirea accidentelor rutiere

Polițiștii rutieri recomandări pentru prevenirea evenimentelor rutiere si fluidizarea traficului rutier pe drumurile publice din județ.

„Adoptați o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, efectuati fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi evitati efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc a fi extrem de periculoase.

Respectați regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere în România.

Nu urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Pietonilor le recomandăm  să sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acestora numai după ce sunt siguri că se poate face în condiţii de siguranţă.

Polițiștii rutieri ieșeni vă doresc un drum bun!”, au transmis autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *