Prima pagină » Local » Accident rutier grav în localitatea Uricani. O victimă este încarcerată, în stare gravă. Mai multe echipaje de intervenție se deplasează la fața locului – Exclusiv, Galerie Foto, Video

Accident rutier grav în localitatea Uricani. O victimă este încarcerată, în stare gravă. Mai multe echipaje de intervenție se deplasează la fața locului – Exclusiv, Galerie Foto, Video

02 iun. 2021, 19:48,
BZI.ro, în Local

În urmă cu câteva minute, în localitatea Uricani a avut loc un accident rutier grav. În coliziune au fost implicate două autoturisme. La fața loclui s-au deplasat mai multe autospeciale de ambulanță, pompieri, descarcerare și poliție.

Din primele informații pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că trei dintre persoanele aflate în vehicule s-au autoevacuat. Din păcate, o victimă este încarcerată. Aceasta nu este conștientă. Conform declarațiilor unui martor, se pare că în autoturismului marca Nissan Micra se aflau două tinere. Șoferița se deplasa cu viteza. Din acest motiv, dar și din cauza carosabilului umed, tânăra a pierdut controlul volanului. Șoferul care se afla la volanul celuilalt automobil marca BMW nu a putut evita coliziunea, izbindu-se în plin în Nissan. Airbag-urile nu s-au declașat în Micra.

„Aveau viteză foarte mare. Au depășit pe cineva. Aici și-au pierdut controlul volanului. Eu am frânat dar le-am luat în plin. Am înteles că erau două persoane în mașină. Eu sunt bine. Soția s-a lovit. Din câte am înțeles, una din fetele din cealaltă mașină este destul de grav. Nu știu exact. Am pus frână.. Nu puteam intra pe contrasens”, a declarat conducătorul auto care se afla în BMW.

Trei persoane au fost rănite în evenimentul produs în localitatea ieșeană Uricani.

„Intervenție SMURD la accidentul de la Uricani: O femeie în vârstă de treizeci de ani prezenta politraumă toracică severă, intubată cu oxigen si ventilată mecani. Aceasta era încarcerată. O femeie de 31 cu politraumă fracturi membrele inferioare și membru superior drept și o altă femeie de 56 de ani policontuzionată, stabilă hemodinamic și respirator. Un bărbat a refuzat să fie transportat la spital”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării.

Revenim cu detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *