Prima pagină » National » Accident rutier grav în Dorohoi. Două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite – FOTO/ VIDEO

Accident rutier grav în Dorohoi. Două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite – FOTO/ VIDEO

15 apr. 2021, 16:49,
în National

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier grav în Dorohoi, judeţul Botoşani. Din primele informaţii deţinute se pare că impactul dintre două autoturisme a cauzat două decese.

Din nefericire, alte patru persoane au fost grav rănite şi transportate la spital.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical SMURD şi poliţiştii rutieri. După cum se poate observa în clipul video, autoturismele au fost avariate grav.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului.

Accident cu doi morți și patru răniți, la Dorohoi

În această după-amiaza, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Șendriceni a avut loc un grav accident rutier, soldat cu doi morți și patru răniți. Evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre doua autoturisme. Într-o mașină se aflau doi tineri de 21 respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei.

În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate. La fata locului s-au deplasat pompierii militari din Dorohoi și Botoșani cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanta.

Pompierii din Dorohoi au intervenit pentru descărcarea a trei persoane, un bărbat și două femei, toate din același autoturism. Acestea au fost preluate de cadrele medicale ajunse la fata locului. Din păcate, medicii au constatat decesul a două dintre femei: una găsită în afara autoturismului, iar cealaltă care a fost descarcerată. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au intervenit și pentru inlaturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024