Prima pagină » Local » Accident rutier grav in Copou. Un pieton a fost acroșat de un autoturism – EXCLUSIV
Accident rutier grav in Copou. Un pieton a fost acroșat de un autoturism - EXCLUSIV

Accident rutier grav in Copou. Un pieton a fost acroșat de un autoturism – EXCLUSIV

06 iun. 2022, 14:52,
în Local

In urmă cu câteva momente un accident rutier grav s-a produs în zona Copou din municipiul Iași. In accidentul rutier a fost implicat un pieton care ar fi fost acroșat de un autoturism. Nu se cunosc momentan circumstanțele producerii accidentului, dar conform unor surse, pietonul este in stare destul de gravă.

 

Reprezentanții IPJ Iași au transmis faptul că din cercetările efectuate un pieton a fost acroșat de către un autoturism. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

La data de 06 iunie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe raza mun. Iași.  Din verificările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui auto ar fi acroșat un pieton. Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. au transmis cei de la IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`