Prima pagină » Local » Accident rutier în comuna Şipote. Șoferul unui BMW a fugit de la fața locului după ce a ajuns pe câmp – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO

Accident rutier în comuna Şipote. Șoferul unui BMW a fugit de la fața locului după ce a ajuns pe câmp – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO

03 feb. 2022, 11:32,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul auto a avut loc în satul Halceni, comuna Şipote. Trei persoane au fost rănite după ce conducătorul unui autoturism a pierdut cel mai probabil controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat. Maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a oprit pe câmp.

UPDATE: Şoferul unui autoturism cu numere de Botoşani a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în curtea unui cetăţean. În maşina se aflau trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie. Evenimentul s-a produs azi noapte.

În urma impactului, femeia a început să plângă, iar bărbaţii au lovit-o pentru a nu face gălăgie şi a alarma oamenii. Toţi trei au fugit de la faţa locului, abandonând vehiculul.

Proprietarul curţii a transmis faptul că nu îl va lăsa pe şofer să vină să-şi ridice maşina până nu îi va oferi despăgubiri.

Știre inițială

La faţa locului se deplasează o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Momentan nu se cunosc date cu privire la cauza producerii accidentului rutier. De asemenea, nu se ştie starea de sănătate a victimelor.

„Intervenţie ISU Iași la un accident rutier, în localitatea Halceni, comuma Şipote. Posibil 3 victime, din primele informaţii, maşina este răsturnată pe un câmp,. Se deplasează o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean”, au declarat reprezentanţii ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *