Prima pagină » National » Accident rutier grav în Bucureşti! Un copil a murit după ce a fost acroşat de un motociclist
Accident rutier grav în Bucureşti! Un copil a murit după ce a fost acroşat de un motociclist

Accident rutier grav în Bucureşti! Un copil a murit după ce a fost acroşat de un motociclist

28 iun. 2020, 14:27,
George Cristian, în National

Accident rutier grav în Bucureşti. Un copil a murit după ce a fost acroşat de un motociclist. Copilul a murit după ce, împreună cu mai mulţi prieteni ar fi traversat pe culoarea roşu a semaforului, moment în care un motociclist a intrat în plin în el.

Accident rutier grav în Bucureşti soldat cu pierderea vieţii a unui copil

Accidetul rutier grav s-a produs pe Calea Văcăreşti din direcţia Şoselei Mihai Bravu către Piaţa Sudului din Bucureşti. Se pare că un motociclist în vârstă de 40 de ani a accidentat mortal un copil. Băiatul traversa stradă pe culoarea roşie a semaforului. Conform primelor cercetări de la faţa locului, copilul s-ar fi deplasat spre ştrandul din zonă. Acesta mai era însoţit de câţiva prieteni. Copilul avea 10 ani.

Paramedicii care au ajuns la faţa locului au încercat în zadar să îi salveze viaţa copilului. Acesta a decedat în cele din urmă. O anchetă s-a declanşat în acest caz. Motociclistul, din cauza impactului, a fost proiectat pe şosea. Medicii i-au acordat acestuia primele îngrijiri medicale iar starea bărbatului este una stabili. Totuşi, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului nefericit. Traficul din zona s-a desfăşurat cu dificultate din cauza anchetei care în curs. Poliţiştii au făcut mai multe măsurători şi au luat declaraţii de la mai mulţi martori care au asistat la itnreaga scenă.

Un alt accident grav la interval de câteva ore! S-a produs în judeţul Timiş

Cinci persoane au fost rănite, duminică, într-un accident produs pe DN68A, în zona localității Margina, din județul Timiș, după impactul dintre trei mașini. Potrivit ISU Timiș, în accident au fost implicate trei mașini în care se aflau cinci persoane. La locul intervenţiei se deplasează şi elicopterul SMURD. Acesta va transporta persoanele ranite de urgenţă la cea mai apropriata unitate medicală. Două persoane au nevoie de îngrijiri urgente după ce au multiple traumatisme. În schimb, alte două persoane au suferit răni minore, iar cea de-a cincea persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

Poliția Timiș anunță că accidentul s-a produs din cauza unuia dintre șoferi, care a condus cu viteză.

„Un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un autoturism dinspre Făget către Deva, iar la un moment dat din cauza neadaptării vitezei de deplasare, a părăsit sensul său de mers intrând îin coliziune cu un autoturism ce circula pe sensul opus de mers regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani”, anunță Poliția Timiș.

În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți, o femeie în vârstă de 54 de ani, pasagera din mașina condusă de bărbatul de 51 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani, pasageră în mașina condusă de bărbatul în vârstă de 56 de ani.

Neatenţia face victime în România

Cele mai multe accidente soldate cu victime omeneşti este reprezentată de neatenţia de care dau dovadă şoferii atunci când aleg să conducă. O altă cauză a accidentelor grave din România este reprezentată de consumul de băuturi alcoolice, dar şi de viteză excesivă. Drumurile din România sunt deficitare, iar acest lucru cumulat cu unul dintre factorii enumeraţi mai sus poate duce la o adevărată tragedie. Poliţiştii rutieri îndeamnă la responsabilitate atunci când şoferii pornesc la drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *