Prima pagină » Actualitate » Accident rutier grav în județul Dolj. O căruţă, spulberată de un autoturism. Momentul a fost surprins de camere – VIDEO

Accident rutier grav în județul Dolj. O căruţă, spulberată de un autoturism. Momentul a fost surprins de camere – VIDEO

31 aug. 2021, 10:39,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Accident rutier grav în judeţul Dolj. Incidentul a avut loc săptămâna trecută la miezul nopții în localitatea Săgarcea, acolo unde camerele de supraveghere au surprins momentul în care un autoturism izbește în plin o căruță nesemnalizată, oprită în faţa unei curţi.

Conform poliţiştilor botoșăneni care au publicat imaginile pe reţelele de socializare, doi indivizi au oprit căruța pe drumul judeţean în faţa unei curţi din Segarcea, să stea de vorbă cu un localnic.

Căruţa izbită de un autoturism. O persoană a fost rănită

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă că absolut nicio persoană din căruţă nu purta vestă reflectorizantă, iar atelajul abia se putea zări în întuneric.

La un moment dat, unul dintre participanţii la trafic nu observa capcana de pe drum şi intră cu toată viteza în căruţă, spulberând-o.

Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional!

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere pot fi urmărite AICI.

În momentul coliziunii, cei doi bărbaţi au fost izbiți la pământ în timp ce vecinul care discuta cu ei a scăpat ca prin urechile acului cu o sperietură zdravănă.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, unul din bărbaţi a necesitat internare pentru că a suferit răni destul de grave, iar medicii vor trebui să-i pună o tijă în picior.

„Şoferul, în schimb, a scăpat teafăr. La fel şi calul”, spun cei de la Atenţie Poliţia Botoşani.

BMW dezintegrat după impactul cu un cap de pod

Sfârșit de săptămână negru pe șoselele din Iași. În doar câteva ore, mai multe accidente rutiere s-au produs în județul Iași. Din nefericire, s-au înregistrat și victime. O parte dintre persoanele rănite în urma evenimentelor rutiere au ajuns pe patul de spital, iar altă parte au murit. Polițiștii ieșeni au deschis mai multe dosare penale și fac acum verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Cel mai spectaculos accident rutier din weekend, petrecut la Iași, a avut în prim-plan un autoturism marca BMW. În zona localității Mihail Kogălniceanu, un tânăr aflat la volanul unui autovehicul marca BMW a pierdut controlul asupra direcției de mers, cel mai probabil din cauza vitezei și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului violent, autoturismul s-a rupt efectiv în două. Când au ajuns la fața locului, echipajele de prim-ajutor au rămas fără grai. În autoturismul dezintegrat se aflau patru persoane.

Nimeni nu a decedat și doar una dintre ele a suferit câteva fracturi. Norocul celor patru a fost ca o minune. Este greu de înțeles cum au scăpat cu viață în urma unui asemenea impact devastator. Și în acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac verificări pentru a vedea circumstanțele în care s-a produs accidentul. Mai apoi, conducătorul auto va fi tras la răspundere. Trebuie precizat faptul că, pe lângă aceste accidente, la Iași s-au petrecut și altele, însă nu atât de grave. Majoritatea s-au soluționat pe cale amiabilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024