Prima pagină » International » Accident rutier grav! 11 persoane au decedat și alte 26 au fost rănite după ce un autocar a lovit un pilon de pod

Accident rutier grav! 11 persoane au decedat și alte 26 au fost rănite după ce un autocar a lovit un pilon de pod

10 aug. 2024, 11:40,
în International

11 persoane au murit și alte 27 au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc în districtul Polatlı, Ankara, când un autocar a lovit un pilon de pod. Conform primelor informații, la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare.

Autocarul, care transporta pasageri de la Ankara la Polatlı, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de pilonul podului în primele ore ale dimineții. Echipele de salvatori au intervenit rapid, eliberând pasagerii blocați și transportând răniții la spitalele din apropiere.

Guvernatorul Ankarei, Vasip Șahin, a indicat că există suspiciunea ca șoferul să fi adormit la volan. În urma accidentului, Ministerul Justiției, condus de Yılmaz Tunç, a anunțat deschiderea unei anchete judiciare de către Procuratura Generală din Ankara Vest, cu trei procurori desemnați și coordonați de un procuror general adjunct.

Ce au declarat persoanele care au văzut cum s-a petrecut accidentul

Murat Türkoğlu, șoferul mașinii care călătorea în spatele autobuzului la momentul accidentului, a declarat că se îndreptau spre Polatlı și a spus: „Am plecat împreună din Temelli, eram deja unul în fața celuilalt. Autobuzul mergea cam repede, a început să se clatine la 3-4 kilometri de aici, apoi a lovit podul. Bucățile care au zburat din autobuz au lovit mașina noastră. Am claxonat, dar el nu ne-a auzit”, mai notează sursa anterior menționată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *