Prima pagină » National » Accident rutier cumplit în Tulcea
Accident rutier cumplit în Tulcea

Accident rutier cumplit în Tulcea

25 dec. 2020, 11:20,
BZI.ro, în National

Două adolescente din judeţul Tulcea au fost rănite, joi seara, în urma unui accident rutier înregistrat pe raza localităţii Dăeni, în care a fost implicat un autoturism condus de o tânără în vârstă de 18 ani, a anunţat vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache.

Primele verificări ale poliţiştilor au arătat că autoturismul condus de tânăra din comună Dăeni a intrat în gardul unui imobil de pe strada principală din satul reşedinţă de comună, în urma evenimentului rezultând rănirea a două pasagere din autovehicul, cu vârste de 13 şi 16 ani.

„Conducătorul auto poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat reprezentanta IPJ.

Potrivit Irinei Manolache, poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Accident rutier grav la Dobrovăț!

În seara de 24 decembrie, un grav accident a avut loc aproape de fosta vila a lui Ceaușescu, din pădurea de la Dobrovăț, din Iaşi.

Șoferul avea o alcoolemie de 1,20 miligrame alcool pur în aerul expirat și nu avea permis de conducere pemtru nicio categorie de vehicule. Bărbatul le-a spus oamenilor legii ca a condus soția lui, însă nu a mai fost nimeni găsit în mașină sau în apropiere.

Bărbatul nu avea permis de conducere.

„La accidentul rutier de la Dobrovăț s-a deplasat un echipaj SMURD. Un șofer de 29 ani, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în zona de copaci, oprindu-se cu mașina într-un copac. Ieșise singur din mașină, fiind găsit de noi în decubit dorsal, lângă mașina, declarând pierderea stării de conștiență.

Prezenta contuzie de buză inferioară și coloana vertebrală cervico-dorso-lombară. A fost dus la UPU «Sf. Spiridon«. Poliția a fost prezentă la caz. Bărbatul a fost evaluat în urgență împreună cu chirurgia, maxilo și ortopedie- fără leziuni și trimis la neurochirurgie pentru consult. Bărbatul avea etilism acut“, a declarat șefa UPU SMURD Iași, Diana Cimpoeșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *