Prima pagină » Local » Accident rutier cu victimă în Strunga. Un pieton a fost acroşat de un autoturism EXCLUSIV – UPDATE
Accident rutier cu victimă în Strunga. Un pieton a fost acroşat de un autoturism EXCLUSIV - UPDATE

Accident rutier cu victimă în Strunga. Un pieton a fost acroşat de un autoturism EXCLUSIV – UPDATE

20 oct. 2020, 09:36,
George Cristian în Local

În localitatea ieşeana Strunga a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele informaţii pe care reporterii BZI.RO accidentul rutier s-a soldat cu ranirea unui pieton. Acesta a fost acroşat de un autoturism. Nu se cunoaşte cu exactitate dacă pietonul traversa strada printr-un loc permis sau printr-un loc nepermis.

La faţa locului intervine un echipaj medical de prim ajutor dar şi poliţiştii rutieri. Starea de sănătate a victimei nu se cunoaşte. Totuşi, oamenii legii aflaţi la faţa locului vor demara o serie de cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele prducerii accidentului.

UPDATE: În comuna Strunga județul Iași azi a avut loc un accident rutier, o femeie a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni, femeia se află în acest moment la spitalul Tg. Frumos unde așteaptă să fie preluată de o ambulanță pentru a fi transportată la spitalul Sf. Spiridon din Iași. Medicii de la Tg. Frumos au evaluat-o cu fractura cranio cerebrală deschisă și fractură la umăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *