Prima pagină » Local » Accident rutier cu trei victime în Iaşi! Un autoturism a intrat într-un capăt de pod (EXCLUSIV-FOTO) VIDEO

Accident rutier cu trei victime în Iaşi! Un autoturism a intrat într-un capăt de pod (EXCLUSIV-FOTO) VIDEO

24 aug. 2020, 11:04,
George Cristian în Local

În urmă cu puţin timp un accident rutier a avut loc în localitatea Poeni din Iaşi. În comuna Schitu Duca a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Se pare că un autoturism a intrat într-un capăt de pod.

Accident rutier cu trei victime în Iaşi

În comuna ieşeana Schitu Duca a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Se pare că autovehiculul ar fi intrat într-un capăt de pod. Impactul a fost unul destul de mare, rezultând rănirea a trei persoane. Nu se cunoaşte starea de sănătate a persoanelor implicate în accident dar nici modalitatea în care s-a produs acesta. La faţa locului intervin poliţiştii rutieri dar şi un echipaj de prim ajutor.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

UPDATE 11.20 : Conform informaţiilor de ultimă oră, se pare că în maşina se afla o familie formată dintr-un copil în vârstă de 1 an şi 3 luni, un soţ şi soţia acestuia. Cei trei veneau de la mare, din concediu. Se pare că prima ipoteză a producerii accidentului rutier este aceea că şoferul ar fi adormit în timp ce conducea autovehiculul. Momentan nu se cunoaşte cu exactitate cum s-a produs accidentul. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane. Cele trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Din câte se pare, starea acestora de sănătate nu este gravă.

” Şoferul unui autoturism care se deplasa de la Vaslui către Iaşi, în localitatea Poieni, cel mai probabil pe fondul oboselii ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi intrat în coliziune cu un capăt de pod. În urma evenimentului a rezultat ranirea uşoară a doua pasagere aflate pe bancheta din spate. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.” arata oficialii

Un TIR a intrat într-o maşină la Podu Iloaiei

Ziua şi accidentul în zona Podu Iloaiei. După ce, de curând, în zona menţionată mai sus a avut loc un accident, astăzi, a mai avut loc încă un eveniment auto. De această dată vorbim de un accident care se putea dovedi a fi o adevărată tragedie. Momentan nu se cunosc detalii despre impact şi nici despre existenţa vreunei persoane rănite. Poliţiştii rutieri au apărut la faţa locului şi au demarat o anchetă.

Tragedie la Leţcani. Un motociclist a murit după ce a intrat cu motorul într-o maşină

O adevărată tragedie s-a produs la începutul săptămânii în curs când în zona Leţcani din Iaşi a avut loc un accident rutier deosebit de grav. Un motociclist în vârstă de 25 de ani, tatăl unui copil de 1 an şi-a pierdut viaţa în urma unui impact devastator. Aflat pe un motor, tânărul a intrat în partea dreptei a unei maşini ce încerca să facă la dreapta. Conform martorilor şi a pozelor de la faţa locului, impactul a fost atât de puternic încât l-a proiectat pe tânăr la câţiva metri distanţă. În cursul zilei de astăzi, 20 august 2020, motociclistul a fost condus pe ultimul drum. În urma lui a lăsat o familie îndoliată şi un copil care nu îşi va cunoaşte niciodată tatăl.

Poliţiştii rutieri au lansat în repetate rânduri apeluri printre şoferi. Aceştia trag un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe cei care vor să conducă sub influenţa alcoolului, să nu o facă. Totuşi, alcoolul la volan nu este singurul factor de declanşare a accidentelor rutiere. Vorbim despre neatenţie, despre teribilism, factori cumulaţi într-o statistică macabră legată de accidentele din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *