Prima pagină » Local » Accident mortal la Podu Iloaiei! Au fost implicate două autoturisme și o căruță. O persoană și doi cai au decedat – EXCLUSIV, UPDATE, LIVE VIDEO/FOTO

Accident mortal la Podu Iloaiei! Au fost implicate două autoturisme și o căruță. O persoană și doi cai au decedat – EXCLUSIV, UPDATE, LIVE VIDEO/FOTO

24 mart. 2023, 20:09, 14 ,
în Local

Vineri seară, 24 martie, a avut loc un accident rutier mortal la ieșirea din Podu Iloaiei. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că au fost implicate două autoturisme și o căruță.

UPDATE 25 martie: Polițiștii au transmis că cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

„La data de 24 martie anul curent, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la un accident rutier mortal, ce a avut loc pe DE 583.

Din cercetări a rezultat faptul că între un atelaj hipo și un auto a avut loc o coliziune, ulterior un alt auto fiind acroșat.

Șoferul unuia dintre auto a decadat, iar o alta persoană a fost rănită.

Celălalt șofer și conducătorul atelajului hipo au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE 6: Din cauza faptului că traficul este blocat, coada de mașini probabil ajunge până la intrarea în Iași.

UPDATE 5: După constatări, s-a aflat că doi cai au decedat.

UPDATE 4: Se pare că un autoturism a vrut să depășească cealaltă mașină implicată, iar în timpul depășirii, a acroșat căruța.

Autoturismul care a fost depășit, a intrat coliziune cu atelajul hipo care fusese acroșat. Mașina care a intrat în depășire s-a oprit după 200 de metri de la locul impactului. Din acest autoturism a rezultat decesul unei persoane.

UPDATE 3: Autoturismul care a acroșat căruța a ajuns pe câmp, la peste 50 de metri distanță de limita cu partea carosabilă. Este vorba despre un autoturism marca Volkswagen, impactul a fost atât de puternic, încât calul a decedat. Mașina este distrusă în proporție de 100%.

UPDATE 2: La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului rutier s-a constatat că în accidentul rutier sunt implicate două autoturisme și o căruță.

Într-un autoturism este o persoană decedată, în cea de-a doua mașină, 3 persoane s-au autoevacuat conștiente. În căruță sunt 2 persoane, conștiente. Persoanele din autoturism sunt evaluate medical, iar persoanele din căruță refuză evaluarea medicală. Calul atelajului este mort.

UPDATE: În urma impactului, o persoană și un cal au decedat. De asemenea, traficul din zonă este blocat.

„La data de 24 martie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la un accident rutier mortal. Din cercetări a rezultat faptul că între două auto și un atelaj hipo a avut loc o coliziune. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje de intervenție de la ISU Iași și o ambulanță de la SAJ Iași. De asememena, la locul evenimentului rutier se deplasează un echipaj de prim ajutor calificat.

Comentarii
  • Felicitări celui sau celei care a luat decizia numerotării update-urilor. Așa înțeleg și proștii care corectează orice cuvânt ce înseamnă o știre în timp real, când lucrurile sunt în desfășurare. Chiar aș aprecia dacă ați menține numerotarea update-urilor.

  • Domnii care se ocupa de supravegherea traficului puteau sa trimita imiediat o autospeciala de politie sa nu lase caruta sa mearga pe europeana!!!! Dar ei vad ce vor si cand vor

  • Lui Gugăl, mai prostan decât ceilalți..
    Deci accidentul încă se desfășoară și reporteru relatează live

  • 1 cal ,2 cai atat stii sa nr d le reporter?

  • R.I.P. 1 cal putere

  • reportaj de cacat! puneti domle pe cine care stie romaneste!

  • Stoian ionkm

    La PD Iloaiei mai exista politie ? Acolo este un șpăgar Borșan care merge la cistig pe ulițele sătuli Holm spre padue, Erbiceni unde iese ceva. Poate cineva se sesizează deloc comandanți din politie

  • Saracutul calut 😥😢

  • saracele animale… 🙁

  • Stkian ionkm…crek ar fi bine să ai și probe când vorbești despre treburi din astea…

  • IS 31 WXW iti multumesc ca mi-au luat talonul pentru ITP expirat ,ocupatia ta fiind sa stai duminica ziua, sa scanezi masinile din trafic , dar se pare ca esti total inutil avand in vedere ca seara circula carute pe aceasta sosea europeana.
    Am programare la RAR, sa iau talonul inapoi, in schimb tu politistule inca o data demonstrezi ca esti in politie degeaba, siguranta rutiera e zero datorita tie polistule , care stai in duster si scanezi masini pentru acte in neregula, cand sunt alte lucruri mai importante.
    E bun ca m-ai scos pe mine din circulatie cu bmwul cazan, dar lasi carutele pe sosea si doctorasii astia cu masini nou, care niciodata nu vor respecta viteza legala.

  • calul de la volan avea leafa mare si se credea superior regulilor de circulatie
    2 cai se ciocnira

  • YOIO MASINI OPO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024