Prima pagină » Actualitate » Accident mortal în Suceava! Un tânăr de 21 de ani a decedat, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni
Accident mortal în Suceava! Un tânăr de 21 de ani a decedat, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident mortal în Suceava! Un tânăr de 21 de ani a decedat, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

04 sept. 2022, 19:20, 1 ,
în Actualitate

Un tânăr de 21 de ani din Suceava a murit, după ce a fost spulberat pe o trecere de pietoni. Întreaga tragedie s-a petrecut astăzi, 4 septembrie, conform unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 26 de ani

La volanul automobilului se afla un șofer de 26 de ani, originar din municipiul Rădăuți, care se deplasa cu mașina personală dinspre Strada Traian Vuia către cartierul Burdujeni.

În timp ce se deplasa, în zona trecerii de pietoni dintr-o intersecție semaforizată cu strada Promenadei, conducătorul auto a acroșat cu partea din față pietonul în vârstă de 21 de ani.

La fața locului au sosit de îndată mai multe echipaje de salvare. Victimei i s-a oferit primul ajutor la locul accidentului, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean Suceava.

Din nefericire, în drum spre unitatea spitalicească, tânărul de 21 de ani s-a stins din viață, cadrele medicale fiind nevoite să declare decesul victimei.

„La faţa locului a intervenit un echipaj al ambulanţei, care l-a preluat pe pieton şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava, însă în timpul transportului a fost constatat decesul acestuia”,  se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

De precizat este că, oamenii legii care au ajuns la fața locului l-au testat pe conducătorul auto vinovat de producerea accidentului cu aparatul etilotest, iar șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, tânărul șofer de 26 de ani este acum cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`