Prima pagină » National » Accident mortal în Buzău! O tânără de 29 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub remorca unui TIR – FOTO
Accident mortal în Buzău! O tânără de 29 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub remorca unui TIR - FOTO

Accident mortal în Buzău! O tânără de 29 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub remorca unui TIR – FOTO

04 mai 2024, 15:00,
în National

O tânără în vârstă de 29 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. A murit pe loc după ce a intrat, cu autoturismul pe care îl conducea, sub remorca unui TIR.

Femeia în vârstă de 29 de ani a decedat pe loc, după impact, iar o altă persoană în vârstă de 35 de ani a fost grav rănită şi a ajuns la spital, după autoturismul s-a ciocnit violent de un TIR.

O tânără în vârstă de 29 de ani a decedat după ce a intrat cu mașina sub remorca unui TIR

Accidentul grav de ciurculație s-a petrecut pe drumul naţional 2B, în localitatea Cilibia, judeţul Buzău. După impactul puternic cu TIR-ul, mașina condusă de tânăra în vârstă de 29 de ani s-a transformat într-un morman de fiare.

Imediat după impactul violent, ceilalţi participanţi la trafic au anunțat autoritățile. Salvatorii au ajuns la fața locului cu rapiditate însă, pentru șoferiță, a fost mult prea târziu. Cadrele medicale au declarat decesul acesteia, scrie observatornews.ro.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către o șoferiță de 29 de ani, din Buzău și camionul de mare tonaj care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto brăilean, de 48 de ani. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței autoturismului și cu rănirea unui pasager din camionul de mare tonaj, un bărbat de 35 de ani, din Brăila, acesta din urmă fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis autorităţile.

În urma acestui accident, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un grav accident rutier a avut loc și în Hunedoara! Un tânăr în vârstă de 21 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. A murit după ce s-a urcat în mașină cu prietenul lui care consumase alcool. Aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul decedat, în vârstă de 21 de ani, Denis Drîndă, era fotbalist legitimat la CSO Retezatul Hațeg. Accident rutier grav s-a petrecut pe raza localităţii Băiţa, judeţul Hunedoara.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, un tânăr de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DJ 700A, respectiv pe raza localităţii Băiţa, în condiţii care vor fi stabilite ulterior, a pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga intrând într-un parapete de protecţie. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr de 21 ani”, a transmis, vineri, IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024