Prima pagină » National » Accident înfiorător! O femeie şi-a pierdut o mână după ce a fost lovită de un tramvai
Accident înfiorător! O femeie şi-a pierdut o mână după ce a fost lovită de un tramvai

Accident înfiorător! O femeie şi-a pierdut o mână după ce a fost lovită de un tramvai

29 aug. 2024, 20:40,
în National

O femeie a suferit o amputare la o mână, joi după-amiază, 29 august, după ce a fost lovită de un tramvai pe un bulevard din Timișoara, informează News.ro. Incidentul a avut loc pe bulevardul 16 Decembrie 1989, iar pompierii au fost chemați să intervină pentru a elibera o persoană prinsă sub tramvai.

Conform ISU Timiș, echipajele de intervenție au fost compuse din pompieri de la Detașamentul 2 Timișoara, care au folosit o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, două motociclete și două echipaje SMURD, dintre care unul era însoțit de medic.

În urma accidentului, două persoane au ajuns la spital.

„Victima de sex feminin a fost extrasă şi transportată la spital în stare conştientă, cu amputaţie la membrul superior stâng. Pe lângă aceasta, încă o persoană a suferit atac de panică şi a fost transportată la spital”, a precizat ISU Timiș.

Accident în lanț pe DN2, cu implicarea unei mașini de poliție și nouă răniți

Într-o altă ordine de idei, reoterăm cum un accident în lanț s-a produs joi, în județul Vrancea, implicând patru vehicule, inclusiv o mașină de poliție. Nouă persoane au fost rănite.

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Județeană Vrancea, în jurul orei 9:00 dimineața, Dispeceratul IPJ Vrancea a primit o sesizare prin 112 cu privire la un accident rutier pe DN 2-E85, la ieșirea din comuna Golești, în care a fost implicat un autoturism aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Din cercetările efectuate la locul accidentului, s-a stabilit că autovehiculul de poliție a fost lovit din spate de o autoutilitară, fiind apoi proiectat în alte două mașini aflate pe sensul opus de mers.

Accidentul a implicat patru vehicule și a avut ca rezultat rănirea a nouă persoane, dintre care una a rămas încarcerată.

Toate persoanele rănite au fost transportate la spital, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *