Prima pagină » Local » Accident înfiorător la Iași! O mașină a ieșit din decor și s-a aprins ca o torță. Cel puțin o victimă carbonizată – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident înfiorător la Iași! O mașină a ieșit din decor și s-a aprins ca o torță. Cel puțin o victimă carbonizată – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

30 mai 2022, 20:20, 2 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier mortal. Din primele informații deținute de repoerterii BZI, se pare că un autoturism a ieșit de pe carosabil, între Letcani și Podul Iloaiei. Din păcate, au fost înregistrate trei victime. În momentul impactului, autoturismul a luat foc, iar o victimă a fost carbonizată.

UPDATE: La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Institutul de Medicină Legală și au ridicat trupul tânătului care a murit carbonizat.

UPDATE: „Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel de urgență 112 despre un accident rutier care a avut loc în afara localității Podu Iloiei din județul Iași și s-a soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul 1 auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, s-ar fi răsturnat, iar ulterior, la respectivul autovehicul a apărut un incendiu. În urma evenimentului rutier, din nefericire, o persoană a decedat, iar alte două persoane au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, în cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean Iași.

UPDATE:„În jurul orei 20.00 a fost primit un apel, prin număr unic de urgență 112, despre producerea unui accident rutier, pe DN28, între localitățile Lețcani și Podu Iloaiei. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a luat foc. În autoturism se aflau trei victime: două de sex masculin și una de sex feminin. Au fost direcționate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Judeațan Iași și echipajele poliției rutiere. La locul evenimentului au fost preluate două victime de către echipajele medicale, iar una dintre victime se afla carbonizată. Cauzele producerii accidentului rutier vor fi stabilite de către organele în drept”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

UPDATE: Cele două victime supraviețuitoare au fost transportate la Unitatea de Primire Urgență, unde li se acordă îngrijiri.

„La accidentul rutier a intervenit echipajul de Terapie Intensivă SMURD și un echipaj de la Serviciu de Ambulanță Județean Iași. La locul intervenției au fost găsite trei persoane din același autoturism. Unul dintre ei era decedat, carbonizat, pentru că a fost un accident urmat de explozie și incendiu, iar ceilalți doi au fost preluați: un bărbat de 22 de ani, preluat de echipajul de Terapie Intensivă și o femeie de 21 de ani, preluată de echipajul de ambulanță. Aceștia sunt în Unitatea de Primire Urgențe Pentru pacientul de 22 de ani există un diagnostic de arsură la nivelul hemifaciesului, la nivelul brațului și o suprafață foarte mică și la nivelul piciorului. Apreciem 4% suprafața acestei arsuri. De asemenea, acesta are contuzie cranio-cerebrală, contuzie toracică și abdominală, va efectua examinări imagistice, examinări de laborator, consulturi de specialitate. Este conștient, dar prezintă aceste leziuni multiple.

Pacienta de 28 de ani este conștientă și stabilă hemodinamic, cu un traumatism cranio-facial, cu contuzie abdominală și urmează și ea calea investigațiilor, pentru a identifica dacă sunt leziuni care să necesite internare într-una din clinicile de specialitate.

Pacientul de 22 de ani va fi trimis și la consult neurochirurgical în Clinica de Neurochirurgie”, a transmis prof.dr.Diana Cimpoeșu.

UPDATE: În urma accidentului rutier, au rezultat trei victime. Două sunt conștiente, cu traumatisme și au fost preluate de echipajele de Terapie Intensivă Mobilă și Serviciul de Ambulanță Județean, iar o victimă a rămas încarcerată și este carbonizată.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare si echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Mai mulți cetățeni s-au oprit pentru a ajuta forțele de intervențe la stingerea autoturismului, iar în aceste momente, traficul este blocat pe un sens de mers.

„A fost un accident rutier între Lețcani și Podul Iloaiei, una dintre victime a decedat carbonizat și era în vârstă de 18 ani, o victimă de 22 ani a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj tip B”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

„Astăzi, 30 mai ac, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în afara localității Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, ulterior apărând un incendiu. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane și decesul unei alte persoane rămasă încarcerată în autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, în vederea clarificării întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Comentarii
  • Din pacate, viteza excesiva si inconstienta la volan, produc tragedii. A intrat in curba mortii, sarmanul, cu peste 160 km/h.

  • Din pacate, aici e vorba de o mare inconstienta! A intrat in curba cu peste 160 km/h. Pacat de victimele nevinovate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`