Prima pagină » Actualitate » Accident incredibil în București. Două fetițe au fost spulberate de un autoturism al Poliției Române! Una dintre ele a murit
Accident incredibil în București. Două fetițe au fost spulberate de un autoturism al Poliției Române! Una dintre ele a murit

Accident incredibil în București. Două fetițe au fost spulberate de un autoturism al Poliției Române! Una dintre ele a murit

13 ian. 2022, 14:40,
în Actualitate

Accident incredibil în București unde două fete au fost spulberate de un autoturism al Poliției Române. Accidentul rutier grav s-ar fi produs în momentul în care fetițele ar fi trecut pe o trecere de pietoni. Totuși, în pofida faptului că oamenii susţin că în zona în care au traversat este o trecere de pietoni, se pare că aceasta nu este semnalată.

Poliţiştii aflaţi în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanţei. Una dintre fete a suferit rănit foarte grave în urma accidentului, iar medicii au început să o resusciteze. Potrivit unor surse, după câteva zeci de minute, medicii au anunţat că fetiţa a murit. La locul accidentului au ajuns şi Trupele Speciale ale Poliţiei, pentru a preveni un conflict între oameni şi poliţişti.

Două fete au fost lovite de un autoturism al Poliției Române în București! Una dintre ele a murit

Conform datelor existente în presa centrală, accidentul rutier s-a produs în București, în zona Sectorului 1. Un echipaj al poliției a lovit două fete care ar fi traversat pe trecerea de pietoni. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Accidentul s-a produs în jurul orei 13.30 și oamenii legii au sesizat echipajul de prim ajutor care a intervenit dar care nu a mai putut face ceva pentru salvarea vieții uneia dintre fete. Agentul de poliție lucrează din 2017 în sistem și, la producerea accidentului autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune:

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

În altă ordine de idei, probabil cel mai grav accident rutier care s-a produs în ultima perioadă la București este cel în care doi copii au fost spulberați de către o șoferiță care conducea sub influența alcoolului. Aceasta a intrat în plin în copiii care se aflau pe trotuar. Șoferița a fost reținută dar ulterior a fost eliberată și cercetată în libertate. Filmul cu momentul impactului îl găsiți aici.

 

sursă foto antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *