Prima pagină » Local » Accident în zona Bucium din Iași! A intrat cu mașina într-un stâlp – FOTO, UPDATE

Accident în zona Bucium din Iași! A intrat cu mașina într-un stâlp – FOTO, UPDATE

07 iun. 2021, 08:00,
în Local

Un şofer neatent a provocat un accident în zona Bucium din Iași. Vorbim despre faptul că șoferul a intrat pe spaţiul verde și s-a oprit cu maşina într-un stâlp.

Pagubele sunt mari dar nu se cunoaşte cu exactitate dacă în urma evenimentului rutier a fost rănit cineva.

UPDATE: Conducătorul autoturismului marca Volkswagen se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul a avut o alcoolemie de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 07 Iunie a.c., in jurul orei 03.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul ca un tanar de 27 ani, in timp ce ar fi condus un auto pe Sos Bucium din mun. Iasi, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și ar fi intrat in coliziune cu un stâlp de electricitate. In urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerei. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa și conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *