Prima pagină » National » Accident în nordul Capitalei, în zona șantierului M6! Un pieton care traversa ilegal a fost grav rănit
Accident în nordul Capitalei, în zona șantierului M6! Un pieton care traversa ilegal a fost grav rănit

Accident în nordul Capitalei, în zona șantierului M6! Un pieton care traversa ilegal a fost grav rănit

22 sept. 2024, 16:20,
în National

Un accident grav a avut loc în nordul Bucureștiului, în apropierea Fântânii Miorița, în zona restricțiilor de trafic impuse de șantierul liniei de metrou M6, care va conecta Gara de Nord cu Aeroportul Otopeni. Pe Șoseaua București-Ploiești, un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de un autoturism, suferind răni grave.

Conform unui membru al comunității Infotrafic București și Ilfov, citat de b365.ro, accidentul s-a produs la câțiva metri de o trecere de pietoni. Echipajele de urgență au intervenit prompt și au început manevrele de resuscitare la fața locului.

„Accidentul a avut loc în direcția Otopeni, la Fântâna Miorița, unde pietonul traversa neregulamentar, aproape de trecerea de pietoni”, a relatat un martor, adăugând că traficul a fost deviat pe o singură bandă, ceea ce a îngreunat deplasarea. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pentru a preveni blocajele.

Restricțiile de trafic impuse de șantierul M6 complică și mai mult situația, iar autoritățile îndeamnă pietonii și conducătorii auto să respecte cu strictețe regulile de circulație pentru a evita astfel de tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024