Prima pagină » Local » Accident grav pe Splai Bahlui. O persoană se zbate între viață și moarte după ce a fost lovită de un autoturism în zona unei treceri pentru pietoni – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Accident grav pe Splai Bahlui. O persoană se zbate între viață și moarte după ce a fost lovită de un autoturism în zona unei treceri pentru pietoni – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

27 iun. 2023, 08:43,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut un accident rutier în municipiul Iași. Din primele informații obținute de către reporterii BZI, se pare că o persoană a fost lovită de un autoturism în zona unei treceri pentru pietoni. În urma impactului, victima se află în stare critică.

UPDATE: IPJ Iași a precizat că șoferul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe raza municipiului Iași.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un autoturism ar fi acroșat un pieton.

În urma impactului, persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, iar cercetările continuă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

ȘTIRE INIȚIALĂ: La fața locului se află un echipaj al Poliției.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii.

Știre în curs de actualizare!

Comentarii
  • Mai opreste cineva la zebra daca vede un om sau un animal……..Ca sa nu mai zic – ca se PARCHEAZA EXACT IN FATA TRECERII de pietoni…..si apoi trebuie sa opresti ca sa vezi oamenii…Unde sunt cei care sa interzica parcatul linga zebre sau pe ele? Sa le parcheze in curte. Pe str. Moara de Vant (singura) care urca spre aeroport milioane de oameni pe an cu masinile si se parcheaza la intersectia cu strada Spital Pascanu ….

  • tot timpul se circula cu viteza in zona aia

  • Trecerile de pietoni din Iași nu sunt semnalizate corespunzător. La tolomaci trebuie să le dai mură în gură, ca să nu zic altceva. Luați exemplu de la alte localități, treceri presemnalizate, colorate, înălțate, luminate, etc.

  • La acea trecere de pietoni era cât pe ce sa fiu accidentat de un handicapat cu permis auto, mai exact un găinar- puștan de nici 20 de ani. Primăria sa pună urgent delimitatoare de viteza! Se merge cu o viteza de nedescris și degeaba fiind prezenta indicatoarelor, ca întocmai nu se respecta! Acolo, trec toți ghertoii-meltenii cu viteza, fără a respecta prezenta indicatoarelor: înăsprirea legislației!

  • Trecerile trebuiesc făcute mult mai vizibile, tăiate crengile copacilor, puse popice pentru interzicerea parcării lângă acestea, vopsite periodic fluorescent, etc. etc. Municipalitatea se ține aranjamente gen frunză de măslin în rond Podul de Piatră, tembeli cu carul.

  • Limitati viteza la 30km/h in oras si scoateti cazanele parcate pe banda 1 si intre blocuri. Se pot face parcari la marginea orasului pentru cei care nu au loc. Dar pentru asta trebuie sa ai primar nu un agarici…

  • Soferi DE3ILI

    In urma cu multi ani, limita de viteza pe acea portiune de Splai Bahlui era de 40 km/h si mai statea din cand in cand Politia cu radarul, la facut norma de amenzi. Acum se pare ca am ajuns in extrema cealalta, soferii circuland cu 70 km/h fara jena.

  • chirica spunea ca nu se preteaza bumpere acolo, nici pe celalalt sens, ca nu se merge cu viteza 🙂

  • La cumpararea unui autovehicul sa se prezinte si dovada locului de parcare, exact ca in Japonia. Sa vezi cum merg bostonienii si vegasluienii cu maxi-taxi la birou. Asa scapam si de cazane si de poluare si de noroi si de aglomeratie.

  • În zona accidentului vin spiridușii din Podu Roș, e nevoie de cocoașe/limitatoare de viteză.
    La trecerea de pe malul celălalt vin spiridușii din Tudor care cuceresc locuri pe grilă, obligatoriu limitatoare de viteză.
    Pe zebra cu victima s-a rezolvat problema mașinilor parcate, dar la 60-70 km/h e degeaba.

  • De luni pana vineri omoara pietoni cu autoturismele iar sambata si duminica omoara animale cu atv-uri.

  • Mulți imbecili circula cu viteză pe ambele maluri… Unii abia schițează vreun gest în a frâna, chiar dacă te văd că te-ai asigurat și angajat pe zebră… MiticăLand.

  • Spirea Irlandezu

    Nu știam că există spiriduși în Podu Roș, totuși cred că în Tudor sunt ștrumfi, nu spiriduși aici e de discutat.

  • După o tură de intersecție dirijată, șoferii se încarcă spiritual, unii își trag sufletul, alții se încarcă cu adrenalină, inevitabil când pui piciorul pe zebra aia pentru un minim orizont… la stânga, dai de… spriduș, dar mai important e să nu dea el în tine.

    Numai primăria îl poate încurca amenințndu-l la bușci.

  • @Anonim, dar țărănoii de la Iasinghton merg doar pe jos sau umblă cu ultimele cazane, ca si cel din imagine, care a produs accidentul? Mare prost mai ești. Să te duci să te speli pe dinți înainte să ieși din casă, că văd că mănânci căcat cu polonicul

  • Tot timpul acolo nu dau prioritate eu trec în fiecare zi la serviciu pe acolo e jale merg cu viteza de spui ca nici nu exista trecere de pietoni😪😪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`