Prima pagină » National » Accident grav pe o şosea din Timiş. Trei oameni și-au pierdut viața
Accident grav pe o şosea din Timiş. Trei oameni și-au pierdut viața

Accident grav pe o şosea din Timiş. Trei oameni și-au pierdut viața

29 iun. 2024, 16:40,
BZI.ro, în National

Trei persoane au murit într-un accident produs sâmbătă dimineața în județul Timiș. Potrivit ISU Timiș, accidentul produs pe raza localității Tomnatic a fost anunțat la numărul 112 la ora 4.42.

Au intervenit pompierii cadrul Secției Sânnicolau Mare cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. La locul evenimentului au fost alocate 3 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

În accidentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane, dintre care două au rămas încarcerate, transmit autorităţile.

După efectuarea manevrelor de descarcerare, victimele au fost predate echipajelor medicale în stare conștientă, prezentand multiple traumatisme. Pentru celelalte trei victime, medicul a declarat decesul.

Trei morți și un adolescent în comă, după un accident grav produs în Teleorman

Trei persoane au murit, iar un adolescent de 16 ani este în comă în urma unui accident care a avut loc pe DJ 701, între Ciolăneşti şi Tătărăştii de Jos, în judeţul Teleorman.

Mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Toate cele patru persoane au fost găsite încarcerate, fiind eliberate din caroseria deformată a maşinii cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor.

Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs accidentul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *