Prima pagină » National » Accident grav pe Autostrada A1, în apropiere de Sibiu. Două minore au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale
Accident grav pe Autostrada A1, în apropiere de Sibiu. Două minore au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale

Accident grav pe Autostrada A1, în apropiere de Sibiu. Două minore au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale

14 sept. 2024, 19:00,
în National

O mașină a lovit un parapete, două minore fiind transportate la spital. Accidentul s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 252, pe sensul de mers Sibiu – Sebeş.

„Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident rutier produs pe A1, la km. 252, Centura ocolitoare a mun. Sibiu, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei neadaptate în condiții de ploaie și carosabil ud, o femeie în vârstă de 45 de ani, din județul Cluj, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit parapetul marginal, oprindu-se pe banda 2.

Două minore, de 11, respectiv 16 ani, din județul Cluj, au suferit vătămări corporale ușoare și au fost transportate la spital.

În zonă se circulă îngreunat”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD cu medic, o autospeciala de stingere și o autospecială de descarcerare.

„Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane și două persoane au fost transportate la spital.

Două minore în vârstă 11 respectiv 16 ani, care au suferit traumatisme craniene, au fost transportate de către echipajul SMURD la CPU Luther, conștiente”, a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *