Accident grav lângă „Zidul morții

Accident grav lângă „Zidul morții” din Suceava, cu trei victime, printre care și un copil de 12 ani

14 nov. 2023, 20:40,
BZI.ro, în Actualitate

În această seară, 14.11.2023, s-a produs un accident rutier pe Drumul Național 17, în județul Suceava, la aproximativ 500 de metri de amenajarea rutieră cunoscută ca ”Zidul morții”, pe sensul spre Stroiești.

Din primele informații, se pare că un autoturism a intrat iolent într-o căruță care se deplasa pe Drumul Național 17.

Accident grav lângă „Zidul morții” din Suceava, cu trei victime, printre care și un copil de 12 ani

Ambulanțele care au ajuns la fața locului au transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava un copil de 12 ani care se afla în atelajul hipo și pe cei doi tineri care se aflau în autoturism, un bărbat de aproximativ 25 de ani și o femeie de 28 de ani.

Conform primelor informații de la Unitatea Primiri Urgențe Suceava, copilul și cei doi tineri erau conștienți, stabili, dar politraumatizați, în curs de investigare, potrivit monitorulsv.ro.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

La ora 19 traficul rutier încă era blocat pe ambele sensuri de circulație.

Din nefericire, calul a murit.

Harghita: Cetăţean străin, rănit într-un accident rutier

Un cetăţean străin a fost rănit, marţis eară, într-un accident rutier produs pe DN 13 A, în judeţul Harghita. Maşina pe care o conducea a ieşit de pe drum şi s-a lovit de un copac, iar autoturismul a luat foc. Bărbatul a ieşit înainte de extinderea incendiului.

„Accident rutier produs pe DN 13A, pe raza localităţii Vlăhiţa, urmat de incendiu la autoturism. Persoana care se afla în interior este conştientă, neîncarcerată, rănită uşor”, a transmis, marţi seară, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că victima a fost transportată la spital de către echipajul SAJ.

„Din primele cercetări, efectuate de către echipa care s-a deplasat la faţa locului, a reieşit că un bărbat de 31 de ani, cetăţean străin, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 13 A, între localităţile Vlăhiţa şi Miercurea-Ciuc, din cauze şi în împrejurări ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un arbore, după care autoturismul a luat foc”, au transmis, la rândul lor, oficialii IPJ Harghita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *