Prima pagină » Actualitate » Accident grav la Șișcani. Doi copii au fost răniți, după ce un stâlp a căzut peste ei. Se intervine cu un elicopter SMURD – GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident grav la Șișcani. Doi copii au fost răniți, după ce un stâlp a căzut peste ei. Se intervine cu un elicopter SMURD – GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

19 mart. 2022, 10:48,
BZI.ro, în Actualitate

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc la Șișcani, comuna Hoceni, din județul Vaslui.

UPDATE: Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Șișcani, comuna Hoceni. În accident este implicat un autocamionun și trei persoane, două dintre acestea fiind copii. La intervenție participă o ambulanță și un echipaj de la SAJ Vaslui.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion răsturnat și un stâlp de electricitate rupt, care în cădere a lovit doi copii. Unul dintre cei copii este în stare gravă (fractură de bazin și fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare). Acesta va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenţă la o unitate medicală specializată din municipiul Iași. Cel de-al doilea copil va fi transportat de ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Ambele victime sunt conștiente.
Șoferul autocamionului primește îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței SAJ Vaslui.
Acțiunea este în dinamică.

UPDATE: Cei doi copii peste care a căzut stâlpul se pare că sunt gemeni și au vârsta de 12 ani. Aceștia  se aflau într-o curte când au fost accidentaţi.

Din primele informații se pare că un camion a lovit un stâlp, acesta căzând peste doi copii aflați în zonă. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD. Potrivit echipajelor medicale ajunse la fața locului, șoferul și cei doi copii sunt răniți, dar conștienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *