Prima pagină » Local » Accident grav la Războieni. O persoană a decedat. Alte trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale – EXCLUSIV/ FOTO / UPDATE/ LIVE VIDEO

Accident grav la Războieni. O persoană a decedat. Alte trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale – EXCLUSIV/ FOTO / UPDATE/ LIVE VIDEO

29 iul. 2020, 09:08,
Cristian ZAVASTIN în Local

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea ieșeană Războieni. În urma impactului o persoană a decedat și alte trei au fost rănite.

UPDATE: „Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un eveniment care a avut loc pe drumul public între localităţile Bălţaţi şi Războieni. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că o conducătoare a unui auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt vehicul. În urma evenimentului auto, conducătoarea a decedat, iar celelalte trei persoane din celălalt autovehicul au fost rănite, fiind transportate la spital. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi pentru a fi dispuse măsurile care se impun.”, a declarat Ana Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

UPDATE: Cele trei persoane rănite se afla conştienţi în Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a se face mai multe investigaţii. Printre victime, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, conducătorul autoutilitarei. Acesta nu avea pusă centura de siguranţă. A fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral sever, traumatism cranio facial, trauma toraco – abdominală şi plaga dehiscenta la coapsă.

Pasagerul din spate, un bărbat de 51 de ani, a fost diagnosticat cu obs pneumothorax mediu, traumatism toraco – abdominal. Iar pasagerul dreaptă faţă, în vârstă de 50 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral minor, traumatism cranio facial, traumatism torace post, conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Conducătoarea auto VW Passat ar fi pătruns pe contrasens și ar fi acroșat un auto de transport valori. Șoferița, care era singura în auto a decedat. Cele 3 persoane din auto de transport valori au fost rănite. Un alt auto a fost implicat în accident, însă pare că șoferul nu e rănit. Dp pt ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă. Evenimentul a avut loc în jurul orei 08.30, între Bălțați și Războieni.

Știrea inițială

O autoutilitară a intrat în coliziune cu un autoturism VW Passat. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat într-un șanț.

În autoutilitară erau două persoane, dintre care una este incarcarcerată, conștientă. În VW Passat este o victimă încarcerată, decedată. Mai sunt încă două victime care au ieșit singure din mașină.

U accident spectaculos a avut loc în această dimineaţă la Iaşi. Accidentul rutier a avut loc pe șoseaua Nicolina din Iași. Un bolid de zeci de mii de euro s-a făcut praf. Şoferul a trecut milimetric pe lângă moarte.

Acesta conducea cu viteză foarte mare și a pierdut controlul autoturismului în curbă, a sărit peste un șanț și a ajung în curtea unui localnic. Alte două persoane s-au ales cu pagube, gardurile gospodăriilor fiindu-le distruse.

În vehicul se aflau două persoane. Nu se știe cu exactitate cine se afla la volan însă ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest și a reieșit faptul că au consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani, este din Galați, și în urma testării a fost găsit cu o alcoolemie de 0,72 alcool pur în aerul expirat.

Accident rutier înfiorător într-o localitate ieșeană. Șoferul autoturismului a scăpat ca prin minune după ce a intrat în coliziune cu un TIR

În urmă cu cinci zile, în localitatea ieșeană Uricani, a avut loc un accident rutier. În coliziune au fost implicate un TIR și un autoturism. Șoferul din mașină a scăpat ca prin minune cu viața, fiind ușor rănit. Vehiculul a fost distrus. Bărbatul a afirmat că ar fi adormit la volan.

Conform informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că TIR-ul se afla parcat pe marginea carosabilului, fiindu-i imposibilă deplasarea din cauza unei defecțiuni. Bărbatul care se afla la volanul autoturismului a adormit și s-a izbit în partea din spate a autovehicului de tonaj mare.

Bizoni în trafic. Poliţiştii locali au sancţionat contravențional un autoturism parcat pe trotuar

În cursul zilei de 22 iulie 2020 polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei conducătorului autoturismului care a staţionat pe trotuar, conform O..U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au precizat autorităţile.

Se pare că tot mai des ieșenii parchează neregulamentar fără a mai depune eforturi în găsirea unui loc de parcare. Bizonii ieșeni din trafic sunt pretutindeni.

Cui îi aparţine maşina

Autoturismul parcat neregulamentar pe trotuar este deţinută de Dan Zaharia, proprietarul firmei Extind.ro. Firma Extind.ro se ocupa de închirieri imobiliare de la Fab Lab. Conducătorul autovehiculului a parcat neregulamentar la o distanţă infimă de parcarea subterană de la Palas, doar să nu mai plătească contravaloarea unui bon de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *