Prima pagină » Local » Accident rutier la Iaşi, pe drumul european. Două autoturisme au fost grav avariate, iar o persoană a decedat – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, LIVE VIDEO

Accident rutier la Iaşi, pe drumul european. Două autoturisme au fost grav avariate, iar o persoană a decedat – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, LIVE VIDEO

22 mai 2021, 12:05,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc între localităţile ieşene Leţcani şi Podu Iloaiei.

Două autoturisme, Dacia Logan, respectiv Audi, au intrat în coliziune și din nefericire s-au înregistrat două victime. Traficul în zonă este restricționat, desfășurându-se cu dificultate.

UPDATE: Şoferul de pe autoturismul marca Dacia Logan era parcat şi a vrut să întoarcă. Nu s-a asigurat, nu a acordat prioritate de trecere și a fost luat în plin de conducătorul autoturismului marca Audi, Daniel S., în vârstă de 38 ani.

Numărul de înmatriculare a autovehiculului Audi a rămas imprimat pe portiera stângă a Loganului.

Traficul este în continuare blocat pe ambele sensuri de mers.

UPDATE: Din nefericire, șoferul autoturismului marca Dacia Logan, în vârstă de 61 de ani, a decedat.

„Accident între Podu și Lețcani. Un șofer în vârstă de 60 ani încarcerat a decedat, iar al doilea sofer a fost diagnosticat cu traumă toraco abdominală și bazin. Este conștient îl ducem la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE: Victima a fost extrasă din autoturism și a fost predată echipajelor medicale sosite la locul evenimentului. Activitatea este în dinamică.

Ce au transmis autoritățile ieșene

UPDATE: „Apel ora 11.41 – Accident rutier pe DE 583 în dreptul localității Hoisesti, comună Dumești, județul Iași, 2 auto implicate, 2 victime una conștientă preluată de TIM, transportată la spital și una inconștiență încarcerată. Au acționat de la Detașamentul 1 de Pompieri Iași, un echipaj de primă intervenție, un echipaj de descarcerare, TIM, Epa Podu Iloaiei, cu 12 subofiţeri.

La intervenţie s-a deplasat și echipajul de salvare aeriană.  Victima a fost extrasă din autoturism și a fost predată echipajelor medicale sosite la locul evenimentului pentru evaluare, din nefericire a fost constatat decesul acesteia. Cele două victime, sunt adulți, de sex masculin”, au transmis reprezentanţii Inspectoratulu pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi.

Știre inițială

Accident rutier a avut loc pe drumul european DE 583 in dreptul localității Hoisesti, comuna Dumești. Dintre cele două victime, una este conștientă și a fost preluată de echipajul de prim ajutor din Podu Iloaiei. Cealaltă persoană rănită este inconștientă și încarcerată.

La fața locului acționează de la Detașamentul 1 o autospecială de intervenție la incendii, salvare si prim ajutor, descarcerarea, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor din Podu Iloaiei cu 12 subofițeri. De asemenea, la locul accidentului intervine și elicopterul SMURD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`