Prima pagină » National » Accident grav în Suceava! Mocănița Huțulca Moldovița a fost implicată într-un accident violent – FOTO, VIDEO

Accident grav în Suceava! Mocănița Huțulca Moldovița a fost implicată într-un accident violent – FOTO, VIDEO

17 dec. 2023, 12:00, 18 ,
în National

Un accident grav a avut loc, duminică dimineață, în Suceava. Mocănița Huțulca Moldovița a fost răsturnată de pe șine după impactul cu o mașină.

În această dimineață, în jurul orei 10:30, pe raza localității Moldovița, jud. Suceava, un tren turistic tip ,,Mocăniţa” condus de mecanicul de locomotivă de 53 ani, a acroșat un autoturism care ieşea dintr-o curte, condus de către un bărbat de 43 ani.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. În mocăniţa erau aproximativ 20 de turişti, care nu au suferit leziuni.

Atât mecanicul de locomotivă cât și conducătorul autoturismului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Din primele verificări, vinovat de producerea incidentului se face conducătorul auto care nu a acordat prioritate de trecere, acesta fiind sancționat contravențional și dispunându-se suspendarea dreptului de a conduce.

La acest moment pe drumul județean adiacent se circulă alternativ, pe o singură banda, la faţa locului fiind polițiștii SPR 14 Vamă şi Compartimentului Rutier C-lung Moldovenesc care fluidizează circulația urmând ca, în scurt timp, locomotiva să fie repusa pe sine.

Comentarii
  • da ting goes skrrraaaaaa

  • Mocanita the supreme car

    Care localnic, ca are numar de boston. Pleaca acasa cu autobuzul.

  • si-au facut gospodarii langa calea ferata a Mocanitei si de cate ori iese omu cu masina din curte, pac, e pocnit de locomotiva. s-au mai intamplat tamponari cand iesea omu din curtea sa. dupa cum se vede trenul avea viteza mare ca distrus si portile is gardul gospodariei.

  • Mocanita the supreme car
    decembrie 17, 2023 la 12:57 pm

    dar poate venise in vizita la cineva acolo la acea gospodarie. nu gandesti? poate a venit omu la vreo ruda

  • Gigi Sofer Retardat

    Boul din BT a considerat ca cotetul lui valoreaza mai mult decat o legenda vie a tehnicii, mare bou!

  • Gigi Sofer Retardat

    Pffff, se compara masa locomotivei cu cea a cotetului?

  • Care accident grav?! Nu a fost nimeni transportat la spital, va place să postați titluri pompoase! Șoferul evdin Moldovița un mucos cu mai puțin de un an permis, îi cumpărase părinții acel jeg de mașină și se ducea sa ia pâine și carne la 500 m distanta, altfel îi cădeau picioarele

  • Bine ca inca nu ajunsese acest BT in Iasi !, cine stie ce mai iesea prin rondul de la Podu Ros

  • Jack pentru anonim.Mocanita nu are un program regulat de functionare.Are program in weekend si sarbatorile legale cand sunt mai multi turisti si cred la are un traseu de 1h sau 1,5h inclusa o pauza la capat de traseu unde turistii servesc gustari si cumpara suveniruri.In timpul saptamanii este in program de intretinere si nu ai sa o vezi pe traseu.Dar la Boston nu exista termenul de a te asigura la iesirea din curti si garaje.

  • Bietii romani nu stiu nici sa circule; nici pe doua picioare , nici pe 4 roti, dar au pretentii……………..

  • Asa este livia !, romanca de maicata era si ea pravalita linga un Bar intrun sant pisata de caini iar romanul de tactu care venea si el in patru labe de la celalalt Bar sa prabusit peste ea mort de beat , sau inpotmolit un pic amindoi si uite asa ai iesit tu o antiromanca

  • Alexandru S.

    Cum de ăștia cu numere de BT si VS produc cele mai multe accidente?
    Au dat examen pe căruța, dar s-au trezit conducând o mașina?
    E tragico-comedie cu ciocoflenderii ăștia din Botoșani si Vaslui.

  • Bostonienii si locomotiva mai tari ca bombardierii cu bemwe si tramvaiul. Urmeaza wasluienii sa se tamponeze cu petroliere pe Marea Neagra.

  • Cazan la cazan trage ca amandoua sunt pe aburi.

  • boston tb sa merga la iasington acolo n au mocanita

  • De unde era, din Boston, MA?

  • Totusi este de apreciat ca a reusit sa ajunga de la Boston pana la Moldovita.

  • Ca să înțelegeți câtă minte au huțulpanii de la Botoșani și Suceava! Ferească Dumnezeu să circuli pe tronsonul Târgu Frumos spre Iași și să nu te dai pe acostamentul din dreapta când vine din spate cu viteză excesivă vre-un giugiumete cu număr de BOTOȘANI sau SUCEAVA și antenă
    pe coteț care îți dă flash-uri să te dai din fața lui! Dacă ferească sfântul nu ai tras imediat din fața lui că trece însuși el bolovanul, după aia are tot timpul din lume să depășească prin dreapta pe acostament, să îți vină în față, să îți frâneze ostentativ, să îți facă tot felul de semne obscene, să îți adreseze tot felul de înjurături și tot așa. Mârleți total needucați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`