Prima pagină » National » Accident grav în București. Un copil de 3 luni a ajuns la spital
Accident grav în București. Un copil de 3 luni a ajuns la spital

Accident grav în București. Un copil de 3 luni a ajuns la spital

11 aug. 2024, 21:40,
în National

Accidentul s-a produs, sâmbătă seară, pe bulevardul Magheru, la intersecția cu str. C.A. Rosetti din București. Autospeciala de poliție, care avea semnalele luminoase și acustice pornite, a intrat în coliziune cu o altă mașină, iar în urma impactului, a ajuns pe sensul opus, unde a lovit un taxi și doi pietoni.

„O autospecială de poliție care circula în regim prioritar, cu semnalele optice și acustice în funcțiune, din directia Piața Romană către Piața Universității, la intersecția cu str. C.A. Rosetti a intrat în coliziune cu un autovehicul, iar în urma impactului a fost proiectată pe sensul opus de circulație și a acroșat doi pietoni care traversau regulamentar, dar și un alt autovehicul (TAXI) aflat în staționare la semafor”, a transmis Brigada Rutieră.

În urma impactului au fost rănite două persoane. Este vorba despre un copil de 3 luni și despre un polițist, care era pasager în autospecială.

Copilul de 3 luni, aflat în cărucior și însoți de ambii părinți, a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. Mama este româncă, iar tatăl este cetățean francez, relatează Oficiul de știri.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero pentru toți trei.

Polițiștii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului de circulație.
Circulația a fost afectată pe sensul de mers către Piața Romană, în zonă formându-se o coadă imensă de mașini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024