Prima pagină » Local » Accident rutier grav în Bucium. Un VW Touareg a intrat într-un copac. O victimă a rămas încarcerată – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Accident rutier grav în Bucium. Un VW Touareg a intrat într-un copac. O victimă a rămas încarcerată – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

25 ian. 2023, 09:32, 9 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier grav la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, se pare că şoferul unui autoturism marca Volkswagen Touareg a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un copac. Impactul a fost unul violent, iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

„Accident rutier la Bârnova soldat cu rănirea conducătorului auto, care ar fi intrat cu maşina într-un copac”, a menționat ISU Iași.

La faţa locului intervin pompierii şi un echipaj medical.

„Accident rutier, produs pe DN 24, în zona Bucium (reper Releu) unde 1 autoturism a intrat într-un copac. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, încarcerată, semi-conștientă. Intervine din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași 2 autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și 1 echipaj de prim ajutor calificat.
La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj medical de la SAJ Iași”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Altu cu vollvagin anulat

  • BMW supreme car

    Volanul pe dreapta catre Antenuta: – Vezi daca-i liber.
    Antenuta: -Liber, colegu ?
    Copacul: -Liber, liber, fara grija, baga mare.
    Volanul pe dreapta: -Vin acu.

  • L-a incurcat curba. E plin de melteni cu veleitati de F1. Bine ca n-a avut BMW, ar fi intrat in copacul din partea stanga, dupa ce s-ar fi expus pe contrasens.

  • interesanta anvelopa aia, e model nou de cauciuc de iarna care imita profilul celor de vara? …. noroc ca nu a intrat intr-o masina mica ca nenorocea o familie ca e prea sarac sa isi puna cauciucuri de sezon.

  • Anvelopele sunt continental, posibil modelul de iarnă fără aderență pe suprafață umedă. Sunt consumate de la accelerări inteligente.
    Un martor spune că Touaregul înfipt zbura pe lângă el.

  • Cam cit de prostalau trebuie sa fie ala de a intrat ca boul intrun copac acolo unde este soseaua lata cit terenul scolii ?

  • asta-i fix prostul ala care rade cand ai explici ca e periculos sa circuli cu anvelope uzate. cum e acum, prostalane? uzura anvelopelor e tot o conspiratie?

  • Se pare ca toti soferi aia buni au comentat care respecta legile si nu au gresit niciodata stiti numai sa comentati stati in banca voastra si vedeti-va de de capu vostru

  • Pun pariu ca multi dintre comentatorii de fata nici nu stiu cum se scrie corect marca masinii respective, dar stiu ce profil au anvelopele, doar asa din imagini (la fel ca si cei de la descarcerare, care, se pare… ca nu au reusit in stilul caracteristic lor, sa taie cablul de curent, nu stiau unde e acumulatorul). Vuplea care nu ajunge la struguri… zice „vai de viata voastra” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *