Prima pagină » Local » Accident frontal în Lunca Cetățuii. Au fost implicate două autoturisme -EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident frontal în Lunca Cetățuii. Au fost implicate două autoturisme -EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

29 ian. 2022, 20:40,
în Local

În urmă cu puțin timp, un accident rutier frontal s-a produs în Lunca Cetățuii.

UPDATE:

Din cercetările efectuate a rezultat că în accident au fost implicate două vehicule, respectiv o autoutilitară și un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului autoturismului. În urma testării celor doi conducători auto cu aparatul alcooltest, rezultatele au fost negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă., au transmis reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE: Accidentul a fost provocat de o mașină marca Audi. Martorii au declarat că totul s-a întâmplat foarte repede și nu și-au putut seama care este modelul mai exact al mașinii și care este numărul de înmatriculare.

UPDATE: O mașină a frânat brusc, iar autoutilitara Volkswagen a frânat brusc pentru a evita impactul. Astfel, mașina Volkswagen  a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de altă mașină marca Fiat Punto. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare negativă. Victima din autoutilitară s-a lovit cu capul de parbriz și cu genunchiul de bord. Cealaltă victimă a avut probleme în zona coastelor din cauza airbag-ului.

Din primele informații obținute de reporterii BZI, în accident au fost implicate o autoutilitară Volkswagen și un autoturism marca Fiat. La fața locului sunt prezente Poliția Rutieră și ambulanța. Circulația se desfășoară cu dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *