Prima pagină » National » Accident feroviar soldat cu un mort. Un tânăr și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren
Accident feroviar soldat cu un mort. Un tânăr și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

Accident feroviar soldat cu un mort. Un tânăr și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

10 dec. 2020, 09:57,
în National

Grav accident feroviar în județul Mureș, soldat cu un mort, după ce o mașină a fost lovită în plin de tren în localitatea Sângeorgiu de Mureș. Victima, în vârstă de 22 de ani, și-a pierdut viața în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita.

Un tânăr a murit miercuri seară, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit în plin de tren. Mașina a fost târâtă mai mult de 200 de metri până când mecanicul de locomotivă a reușit să oprească trenul. Din primele cercetări reiese că tânărul s-a grăbit să treacă peste calea ferată neținând cont de trenul care se apropia.

Accident feroviar soldat cu un mort

Accidentul feroviar a a vut loc în județul Mureș, în localitatea Sângeorgiu de Mureș, la trecerea la nivel peste calea ferată de pe strada Nordului. În jurul orei 20.30, un tânăr grăbit a forțat trecerea peste calea ferată și a fost lovit în plin de trenul InterRegio.

Potrivit ISU Mureș, trenul de calatori InterRegio 4511 a lovit un autoturism la nivelul de trecere peste calea ferată. În urma accidentului, pompierii militari au fost solicitați pentru descarcerarea unei persoane aflate în mașina lovită de tren.

În localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Nordului, trenul de călători InterRegio 4511 a lovit un autoturism la nivelul de trecere cu calea ferată. Pompierii militari au intervenit la descarcerarea unei persoane aflate în autoturism”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș.

Nu s-a mai putut face nimic pentru soferul autoturismului

În ciuda eforturilor medicilor, victima, un tânăr de 22 de ani, din Târgu Mureș, care se afla singură în mașină, a fost declarată decedată. Martorii de la fața locului spun că mașina a fost târâtă de locomotiva trenului mai mult de 200 de metri până când mecanicul a reușit să frâneze.

În scurt timp, pompierii militari au intervenit rapid la un accidentul feroviar de pe strada Nordului, din Sângeorgiu de Mureș. Cu toate acestea, nu au reușit să îl stabilizeze pe șoferul autoturismului lovit de tren.

Poliția urmează să facă cercetări pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs acest accident feroviar soldat cu un mort. Șoferul care și-a pierdut viața avea aproximativ 22 de ani și era din Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`