Prima pagină » Actualitate » Accident feroviar mortal în Galați! Un bărbat de 74 de ani a fost lovit de tren
Accident feroviar mortal în Galați! Un bărbat de 74 de ani a fost lovit de tren

Accident feroviar mortal în Galați! Un bărbat de 74 de ani a fost lovit de tren

05 aug. 2024, 20:26,
în Actualitate

Astăzi, 05.08.2024, a avut loc un accident feroviar mortal, pe calea ferată dintre localitățile Berheci și Munteni, din județul Galați.

„La data de 5 august 2024, în jurul orei 16:30, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident feroviar mortal, pe calea ferată dintre localitățile Berheci și Munteni, din județul Galați.

Polițiștii se află la fața locului și, din primele verificări, au stabilit că o persoană de sex masculin, ce urmează a fi identificată, a fost accidentată mortal, de trenul care circula pe ruta București – Iași.

Cercetările sunt continuate, în vederea identificării victimei și stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Galați.

Victima este un bărbat de 74 de ani. Din păcate, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul.

„În urma activităților desfășurate de către polițiști, privind accidentarea mortală a unei persoane de sex bărbătesc, aceasta a fost identificată, având vârsta de 74 de ani și domiciliul în comuna Munteni, din județul Galați.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun”, mai transmite IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *