Prima pagină » Local » Accident feroviar la Belcești. Un autoturism Mercedes a fost izbit de tren – EXCLUSIV FOTO, UPDATE

Accident feroviar la Belcești. Un autoturism Mercedes a fost izbit de tren – EXCLUSIV FOTO, UPDATE

19 aug. 2024, 18:23, 2 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident feroviar în județul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, autoturism Mercedes a fost izbit de tren la Belcești. Nu au fost anunțate victime.

UPDATE: Conducătorul auto și pasagerul sunt asistați medical de către Echipajul de Prim Ajutor. În tren erau aproximativ 100 de călători care nu au necesitat evacuarea.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Belcești este prezent la locul evenimentului feroviar cu o autospecială de intervenție.

Știre inițială: Momentan nu se cunoaște cauza producerii accidentului feroviar.

La fața locului se deplasează din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și o ambulanță de prim ajutor calificat.

„Apel 112, în jurul orei 17:45.

Accident feroviar produs pe raza localității Belcești, unde un autoturism a fost lovit de trenul de călători 11409. În evenimentul feroviar sunt implicate 2 persoane (neîncarcerate) care nu solicită ambulanța. La intervenție se deplasează din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și o ambulanță de prim ajutor calificat.

Acțiunea este în dinamică”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *