Prima pagină » Local » Accident feroviar în Nicolina. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren – FOTO, UPDATE, VIDEO

Accident feroviar în Nicolina. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren – FOTO, UPDATE, VIDEO

18 iun. 2023, 08:10, 6 ,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident feroviar la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, o persoană a fost lovită de tren în zona Nicolina.

UPDATE4: Cauza exactă a decesului bărbatului se va stabili după efectuarea necropsiei medico-legale.

„Astăzi, 18 iunie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre faptul că trenul Vaslui-Iași, ar fi acroșat mortal un bărbat, pe raza mun. Iași.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă.

A fost dispusă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE3: Bărbatul avea 64 de ani, traversa cu un pahar de cafea in mâna. Nu s-a asigurat și a fost călcat de tren.

Din noile informații deținute se pare că bărbatul nu era un om al străzii.

UPDATE2: Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat.

UPDATE: Trenul care circula pe direcția Vaslui – Iași a lovit un bărbat.

Se pare că victima este un om al străzii, în jur de 50-60 de ani.

Știre inițială

La faţa locului se deplasează un echipaj medical.

„Accident feroviar Iași, zona Nicolina, str. Clopotari, persoana lovită de tren, inconștiență, posibil decedată. Se deplasează echipajul SMURD TIM”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Radu,contabil - stau cu mama

    Barbatul decedat era de loc din Botosani! Contabil de meserie, licentiat la FEAA Iasi, dar in ultima vreme a dat in patima alcoolului.
    Cum dracu sa nu te apuci de beutura daca salariile in acest domeniu sunt foarte mici ?!?
    In Iasi, un contabil cu experienta e platit pe luna cu 2.300 lei/net
    Daca un contabil cu experienta primeste atat de putini bani, apoi unul fara experienta, primeste salariul minim, …cum dracu sa te descurci sau sa-ti cumperi o garsoniera?
    De aia multe contabile se apuca de video chat, altfel nu te poti descurca in Iasi doar cu salariul minim, iar statul cu parintii NU e o varianta!!!

  • Radule, ce fumezi?Asa in general si in particular

  • Constantinescu I.

    Lasă nu este asa eu am o vecina contabila la școală….. are masina de mașină ( nu dau nume sa fac reclama), țoale, poșete, concedii în Asia.. Ce vb domnule de salarii mici.. vezi veniturile..

  • Radu,contabil - stau cu mama

    @Constantinescu I… asa o fi, nu va contrazic! Dar poate vecina dvs e amanta unui politician sau cum spuneam mai sus: face video chat, acolo poti castiga si mii de euro/ luna. Nu ai de unde sa stii ce face o contabila in casa ei ( o camera video 4k uhd nu costa mult, un laptop si un abonament la net..atat, si poti face streeming online)

    Cat castiga un contabil cu experienta in 2023 ?!?
    Vedeti pe anunturile de angajare, gen olx,publi,ajofm…dar va spun eu: aprox 2.300 lei pe luna! Daca vedeti sume de genu 3.100 lei, e vorba de salar brut !!!

  • Viitor contabil

    Deci sa înțelegem citind comentariu anterior ca toate contabilele sunt amante, videochatiste….tare.. de mâine ma fac contabil poate prind și eu vreo colega de asta..

  • indolenta autoritatilor! fac sesizari la Primaria Iasi sa vina sa toaleteze vegetatia abundenta din zona cailor ferate de la Kaufland Nicolina si pana la pasarela CUG, pentru ca nu se vede nimic cand vrei sa traversezi liniile de cale ferata! trebuie sa fii cu ochii in 7 mereu! nu ai cu cine! nu te baga nimeni in seama! SNCFR ii doare in cur, Primaria Iasi la fel. se cunoaste ca nu e an electoral! tot Iasul e plin de balandai printre blocuri si langa caile ferate! parca e sat fara stapan! am inteles s-au facut disponibilizari la CFR, dar pe timpul lui Ceausescu mereu erau persoane intretinere cai ferate care sa tunda vegetatia. nicaieri in Europa nu vezi vegetatie pe caile ferate, numai in Romania si Rep. Moldova! HUOOOOOOOOOOOOO habtonicilor, numai la luat salarii babane, vile, amante, masini si concedii! la atata sunteti buni! in rest sunteti niste kkti de caine! cele mai mari partide din Romania PSD si PNL te stergi la cur cu ele de 33 ani! o apa si-un pamant! doar la gargara, la atata sunt buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`