Prima pagină » National » Accident feroviar în Buzău. Un bărbat de 43 de ani a fost lovit de tren
Accident feroviar în Buzău. Un bărbat de 43 de ani a fost lovit de tren

Accident feroviar în Buzău. Un bărbat de 43 de ani a fost lovit de tren

20 mart. 2023, 22:23, 1 ,
în National

Un incident tragic a avut loc în această seară în apropiere de Gara Buzău. Din primele informații, se pare că un bărbat în vârstă de 43 de ani din Reşiţa și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren.

Se pare că bărbatul traversa o linie de cale ferată pe care se apropia tren de marfă. Acesta a reușit să treacă, însă nu a observat că pe cealaltă linie se apropia alt tren.

Un bărbat de 43 de ani a fost lovit de tren

Din păcate, bărbatul a fost lovit în plin de locomotiva trenului și a murit pe loc.

Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi au fost sesizaţi despre un accident feroviar, în municipiul Buzău.

„Din primele date de la faţa locului, se pare că un bărbat a fost surprins în zona căii ferate şi accidentat de tren. Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului în vârstă de 43 de ani, din Reşiţa. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Incendiu în judeţul Alba. Flăcările au cuprins două case

În această seară a izbucnit un incendiu puternic în judeţul Alba. Două locuinţe din localitatea Pianu de Sus au fost cuprinse de flăcări și există pericolul de extindere a la treia.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Sebeş şi de la Detaşamentul de pompieri Alba Iulia intervin pentru localizarea şi stingerea incendiului din localitatea Pianu de Sus, str. Macului.

„Forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii incendiului. Ard generalizat 2 locuinţe. La momentul de faţă forţele de intervenţie prezente la locul solicitării, intervin pentru limitarea propăgarii incendiului la o a treia locuinţă”, a transmis ISU Alba.

Pompierii ajunși la fața locului încearcă să stingă flăcările, apoi vor determina cauza producerii incendiului.

Comentarii
  • Trenurile si oamenii nu merg pe acelasi drum. Dar cand vrei sa treci o cale ferata , nu te uiti de 7 ori in stanga si in dreapta sa te asiguri ca nu vine nimic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *