Prima pagină » Local » Accident feroviar grav! O fetiță de 12 ani se află în stare critică la Spitalul „Sf. Maria” din Iași
Accident feroviar grav! O fetiță de 12 ani se află în stare critică la Spitalul „Sf. Maria” din Iași

Accident feroviar grav! O fetiță de 12 ani se află în stare critică la Spitalul „Sf. Maria” din Iași

25 ian. 2022, 21:48,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 25 ianuarie, polițiștii de la Postul de Poliție T.F Bacău, în timp ce desfășurau activități specifice la peronul stației CFR Bacău, s-au sesizat din oficiu despre faptul că o locomotivă izolată, care se afla în mișcare, a surprins și accidentat o tânără care traversa calea ferată.

Polițiștii au stabilit că o minoră de 13 ani, din Bacău ar fi traversat liniile de cale ferată trecând prin trenul oprit la linia II, după care ar fi escaladat gardul despărțitor al celor două linii și, fără să se asigure, ar fi sărit în gabaritul liniei I, moment în care a fost surprinsă și accidentată de locomotivă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

La fața locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat tinerei îngrijiri medicale și au transportat-o la spital. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter la o unitate medicală din Iași.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă

În aceste momente, medicii de la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” au intervenit chirurgical pentru a salva viața copilei.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Dr. Roșu Solange, a transmis ca este vorba de o intervenție lungă pentru că se încearcă salvarea membrului inferior.

„O minoră a fost transferată de urgență de la Bacău în urma unui accident feroviar. Aceasta a suferit un politraumatism și a fost internată în ATI – chirurgie plastică. O echipă multidisciplinară intervine în aceste momente și se încearcă salvarea membrului inferior”, a declarat dr. Roșu Solange, purtător de cuvânt al Spitalului pentru Copii „Sf. Maria”.

A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Judecata soților Ceaușescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *