Prima pagină » Local » Accident de muncă mortal la Iași. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost prins sub un cazan – EXCLUSIV, UPDATE

Accident de muncă mortal la Iași. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost prins sub un cazan – EXCLUSIV, UPDATE

02 iul. 2024, 17:36,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident de muncă la Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, un bărbat de 40 de ani a murit după ce un cazan din metal dezasamblat a căzut peste el.

UPDATE: Un bărbat de 40 de ani a fost surprins și accidentat de un bazin din inox.

„La data de 02 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost accidentat la locul de muncă.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al unei societăți comerciale din municipiului Iași, care aflându-se în timpul serviciului a fost surprins și accidentat de un bazin din inox.
La fața locului a intervenit și un echipaj medical care a constatat decesul.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ,,neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ,,ucidere din culpă”.
Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul care a fost prins sub acel cazan.

„La prima vedere, ei lucrau la dezafectarea unui cazan de peste 4 tone, din fier. Dezafectarea se făcea pe bucăți, iar la manipularea lui, s-a rupt prinderea de sus, iar muncitorul a fost prins sub cazan. ITM demarează o anchetă pentru a vedea cum s-au petrecut evenimentele și cercetarea o va face ITM, având în vedere că exiată o persoană care a decedat în urma evenimentului”, transmite Costel Grojdea, inspector șef ITM Iași.

Revenim cu informații!

Comentarii
  • accidentul s-a produs la greenfiber, firma care isi trateaza angajatii ca pe niste sclavi, nu le plateste asigurarile de sanatate sau concediile medicale.
    din pacate nu este singurul accident produs la aceasta firma.

  • Firma va scapa basma curata, mortul va fi scos vinovat

  • Off topic: cum sa-ti ia foc masina de pompieri cand te duci la un incendiu!? Toata “baza” si increderea….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *