Prima pagină » National » Accident cumplit în Suceava: Un mort şi un rănit grav
Accident cumplit în Suceava: Un mort şi un rănit grav

Accident cumplit în Suceava: Un mort şi un rănit grav

25 sept. 2020, 11:12,
BZI.ro, în National

Un accident cumplit a avut loc in Suceava. O persoană a murit, iar o a doua a fost transportată la spital cu multiple traumatisme în urma unei coleziuni între un autoturism şi o autobetonieră. Tragicul eveniment a avut loc pe raza comunei Preuteşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

In urma coliziunii dintre o autobetonieră şi un autoturism o tanara in varsta de 21 de ani, care se afla in masina cu o prietena de 19 ani, si-a pierdut viata.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Accident cumplit. O tanara de 21 de ani si-a pierdut viata

Pentru tânăra în vârstă de 21 de ani s-a declarat decesul, iar cea de-a doua a fost transportată la spital conştientă, dar cu multiple traumatisme.

ISU Suceava a mai precizat că şoferul autobetonierei nu a necesitat transportul la spital. Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs cumplitul accident rutier.

Accident rutier grav la Iași: Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat

Un accident rutier cumplit, cu victime a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea ieșeană Războieni. Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat după un impact cu un camion.

Toți conducătorii auto se deplasau pe sensul de mers spre municipiul Iași. Şoferul autoturismului marca Toyota Yaris a adormit la volan şi a intrat în coliziune cu o altă maşină. În urma impactului puternic s-a răsturnat. Şoferul a fost transportat la spital, fiind rănit.

”A fost un accident rutier cu 3 autoturisme implicate, 2 mașini și un TIR. S-au înregistrat 3 victime, șoferul mașinii Toyota Yaris, cu număr de Iași, S. Marian, în vârstă de 40 ani, politraumă, Iot și ventilat mecanic, traumatism cranio-cerebral, epistaxis masiv adus de Serviciul de Ambulanță Județean cu medic de la Tg. Frumos la Iași.

Alte 2 victime din mașina cu număr de Neamţ, o victimă P. Neculai, în vârstă 50 ani, policontuzionat, a refuzat transportul la spital. Și fiica acestuia P. Raluca de 20 ani, policontuzionat, contuzie toracică și traumatism cranio-cerebral, ventilată mecanic, transportată de un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos la Clinica de Primiri Urgențe. Șoferul de TIR nu a avut nevoie de îngrijiri, conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefă UPU SMURD Iași.

Mecanism accident, șoferul politraumatizat de pe Toyota a întrat în depășire neregulamentară, a lovit Volkswagen de Neamţ pe care l-a răsturnat și a întrat frontal în TIR-ul de pe contrasens, după care s-a răsturnat și a ieșit în decor.

Ce au declarat autoritățile

„Un accident rutier a avut loc pe raza satului Războieni. Din primele cercetări efectuate de către polițiști la faţa locului a rezultat că șoferul unui autoturism Toyota ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un auto Volkswagen iar apoi cu un ansamblu de vehicule. Șoferul autoturismului Toyota a fost rănit grav. Un pasager din autoturismul Volkswagen a fost și el rănit. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.”, potrivit autorităților.

Accidentul a fost în sat Războieni, comuna Ion Neculce, la Hotel Corona. Au fost dirijați la caz mașina cu medic de la Tg. Frumos, echipaj de prim ajutor Tg. Frumos și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean cu asistent și descarcerarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *