Prima pagină » Actualitate » Accident casnic în Chiajna. În timp ce spăla geamurile, un bărbat a căzut de la etajul 5
Accident casnic în Chiajna. În timp ce spăla geamurile, un bărbat a căzut de la etajul 5

Accident casnic în Chiajna. În timp ce spăla geamurile, un bărbat a căzut de la etajul 5

05 sept. 2022, 17:15,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Chiajna, județul Ilfov. Accidentul casnic a avut loc luni, 5 septembrie, unde un tânăr în vârstă de 36 de ani a căzut în timp ce spăla geamurile.

Medicii sosiţi la faţa locului au declarat decesul.

Un bărbat din Chiajna a căzut de la etajul 5

Luni, 5 septembrie, polițiștii din Ilfov au fost sesizați că un bărbat a căzut de la etaj în localitatea Chiajna, cel mai probabil în timp ce spăla geamurile. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din localitate, care au constatat că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a căzut de la etajul 5 al unui bloc.

Echipajul medical ajuns şi el la fața locului, i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, însă bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Cazul bărbatului căzut de la etaj a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Într-o situașie asemănătoare a fost și un bărbat de 32 de ani din Cluj, care a murit în timp ce punea rufe la uscat. Accidentul a avut loc luni seară, 29 august, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din cartierul Mănăștur, din Cluj Napoca. Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit de urgenţă pentru a acorda primul ajutor acestuia, alături de o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, care l-au găsit pe tânărul de 32 de ani ce prezenta multiple traumatisme și se afla în stare de semiconștiență și necooperant.

La scurt timp după sosirea echipajelor de intervenție, acesta a intrat în stop cardio-respirator. Cu toate că echipajele de salvare au început atunci manevrele de resuscitare, ele fiind susținute mai bine de o oră, însă fără succes, medicii fiind nevoiți să îi declare decesul.

Fetiță din Iași căzută în gol de la etajul doi

Într-un context asemănător, amintim de cazul prezentat de reporterii Cotidianului BZI în edițiile trecute, în care era prezentat cum o fetiță de 2 ani din Iași a căzut de la etajul 2, într-un moment de neatenție, în timp ce mama acesteia întindea rufe la uscat pe balcon. Din fericire, copila a scăpat cu viață, aflându-se sub supravegherea medicilor de la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

În timp ce mama fetiței era pe balcon și întindea rufele, aceasta, aflându-se în dormitor, nesupravegheată, a fost momentul prielnic în care s-a sprijinit de plasa de țânțari de la geam, și neavând o siguranță, plasa s-a desprins, iar copilul a căzut în gol. Din fericire, micuța nu a fost rănită grav, iar medicii au ajuns la timp.

„Copilul în vârstă de 2 ani a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului pentru Copii «Sfânta Maria» din Iași cu o politraumă prin cădere de la înălțime. Pacienta a ajuns cu o ambulanță de tip C, după ce a suferit un accident. Copilul a căzut de la etajul 2. Acesta este momentan stabil, dar necesită îngrijiri medicale și va mai rămâne internată pentru investigații”, a declarat dr. Lavinia Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Pentru Copii „Sfânta Maria”, Iași.

De data aceasta însă, un bărbat din Chiajna a căzut de la etajul 5 în timp ce spăla geamurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *