Prima pagină » Local » Accident rutier grav în comuna Tomești. Mai multe persoane au fost rănite în urma unui impact frontal – EXCLUSIV, LIVE VIDEO, FOTO, UPDATE

Accident rutier grav în comuna Tomești. Mai multe persoane au fost rănite în urma unui impact frontal – EXCLUSIV, LIVE VIDEO, FOTO, UPDATE

18 apr. 2022, 11:59, 3 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident auto în județul Iași. Din primele informații deținute de către reporterii Cotidianului BZI, se pare că accidentul a avut loc în comuna Tomești, în localitatea Chicerea, pe DN28.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al SAJ Iași a transmis detalii despre starea de sănătate a victimelor.

“Patru echipaje SAJ au fost direcționate la accidentul rutier ce a avut loc în această după amiaza între localitățile Chicirea-Osoi. Trei echipaje B2 cu asistent și un echipaj C2 cu medic. Au fost preluate 6 victime.

O tânără de 18 ani, policontuzionată din accidentul rutier, cu traumatism cranio cerebral și fractură membru inferior stâng. I s-a acordat primul ajutor de urgenţă și a fost transportată la Spitalul Sf. Spiridon.

Şofer, sex masculin, în vârstă de 20 de ani, policontuzionat, transferat la Spitalul Sf. Spiridon.

Şofer, în vârstă de 42 de ani, sex masculin, politraumatism, transferat la Spitalul Sf. Spiridon.

Doi copii de 1 și 3 ani, ambii cu traumatism cranio cerebral și policontuzionați. Au fost duși la Spitalul Sf. Maria.

Și o femeie de 31 de ani cu traumatism cranio cerebral, policontuzionată, a însoțit copiii la spital, urmând ca apoi să beneficieze de supravegherea necesară.

Toate victimele au primit la faţa locului îngrijiri medicale de urgenţă, iar mai apoi au fost transportate la o unitate medicală”, a transmis Niculai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iași.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Iași au transmis că în momentul de față se efectuează cercetări.

„La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier, care avut loc pe DN 28, în urma căruia au rezultat victime omenești. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a altor patru pasageri, dintre care doi minori. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind de 0. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE: În urma efectuării testării cu aparatul etilotest de către șoferul autoturismului Hyundai, rezultatul a fost negativ.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a 6 persoane, dintre care 2 sunt copii. Toate victimele au fost transportate la spital pentru efetuarea mai multor investigații medicale.

UPDATE: Impact frontal între două autoturisme, respectiv între un Opel şi un Hyundai. Accidentul rutier a avut loc într-o curbă, unul dintre conducătorii auto pătrunzând pe contrasens, impactul fiind extrem de puternic. Accidentul a produs mai multe victime.

UPDATE: În urma accidentului rutier, cirulația este îngreunată dinspre Tomești spre Răducăneni.

Știre inițială

La fața locului se deplasează două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Detașamentului 2 și 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, de vreme ce au fost raportate două persoane încarcerate.

„Accident auto, între localiățile Chicerea si Osoi, DN 28, cu 2 persoane încarcerate, se deplasează două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru descarcerare din cadrul Detașamentului 2+ 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Momentan nu se cunoaște cauza accidentului.

Revenim cu detalii.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Ferească Dumnezeu de-asa ceva! Și săptămâna trecută a fost un accident pe la Chiperesti-Tutora,la volan fiind un polițist…

  • Pe sensul de drum pe care este Hyundaiul este o groapă în calea de rulare, destul de mare ca să te facă să pierzi direcția dacă nu ești atent sau ai viteză mare. Nu cumva din cauza ei s-au ciocnit cele două mașini? Alo, Drumurile Naționale! Când plombați groapa aia? Sau voi mergeți doar pe trotuar prin oraș?!

  • Polițistul Zarnacadel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024