Prima pagină » Stiri si curiozitati » Accesorii păr mireasă 2023. Spre ce să te orientezi pentru un aspect modern

Accesorii păr mireasă 2023. Spre ce să te orientezi pentru un aspect modern

07 sept. 2023, 12:52,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Alegerea unei mirese cu privire la ce să poarte în ziua cea mare nu se oprește doar la găsirea rochiei perfecte. În zilele noastre există mult mai mult spațiu pentru a introduce din stilul tău personal atunci când vine vorba de acest eveniment tradițional. Pe lângă pantofi, bijuterii și poate o geantă, accesoriile pentru păr joacă un rol la fel de important ca și restul ținutei. Indiferent dacă alegeți să fiți o mireasă minimalistă sau preferați extravaganța totală, există accesorii de păr care vor veni de minune în completarea ținutei în funcție de stilul personal.

Cele mai bune accesorii de păr de mireasă vor face mai mult decât pur și simplu să-ți țină coafura în loc, acestea îți pot lumina întreaga apariție. Unei rochii minimaliste, care curge lejer pe corp, i se va potrivi în completare o bentiță încrustată cu perle, care adaugă un punct de interes. Dacă în schimb optați pentru o rochie de dantelă, un voal delicat oferă echilibru și balansează aspectul per total. Sau, dacă pur și simplu cauți ceva care să-ți completeze ținuta la petrecerea de seară, ai putea lua în considerare o agrafă de cristal care cu siguranță va face impresie.

Cele mai frumoase accesorii de mireasă pentru păr

Pentru un look romantic și clasic, o bentiță din satin metalizat cu volane completează perfect o coafură de mireasă. Perlele nu se demodează niciodată și continuă să fie o tendință de top pentru bijuterii și accesorii. O bentiță elegantă împodobită manual cu perle aplicate pe un fundal de bumbac, reprezintă o altă modalitate de a le purta. Și bentițele metalice, cu modele inspirate de diverse flori pot fi o alegere de bun gust. În acest an, cameliile au fost florile vedetă pe covorul roșu.
O altă modalitate de a imita aspectul de coroniță de prințesa este să inserați în mod creativ una sau mai multe agrafe de păr în locul unei diademe. Agrafele de cristal sunt foarte apreciate de mirese, și pot fi purtate într-un coc sau la baza unei cofuri tip „coada de cal”.
O panglică de satin sau una cu model floral este o alegere inspirată, având în vedere că se află în topul preferințelor mireselor în acest an. Alege un model de fundă cât mai maiestuos, eventual cu o margine festonată și aplicații de cristal, pentru un look fermecător.

Alternative pentru mirese moderne

Accesoriile de păr pentru mirese ar putea suna puțin prea formal pentru unele persoane, cu toate acestea există multe branduri care reinventează aceste accesorii adăugându-le o notă modernă. Miresele se îndepărtează de accesoriile de păr învechite, cum ar fi coronițele de flori albe sau diademele și, în schimb, aleg piese moderne cu care să-și puna în evidență coafura. Piesele de păr din aur pot fi purtate cu orice coafură, și nu se vor demoda niciodată.

Voalul tip colivie este un accesoriu păr mireasă popular de ceva vreme, dar este o alegere clasică despre care credem că nu se va demoda niciodată. Nu toate miresele doresc să poarte un voal lung, atfel că voalurile de plasă tip colivie au crescut în popularitate, deoarece adaugă un sentiment de formalitate, în timp ce sunt foarte ușor de incadrat în ținutele de zi dar și în cele de noapte, plus că sunt și mult mai confortabile. Alege un voal pe care sunt răsfirate câteva perle de apă dulce, pentru un look sofisticat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *