Prima pagină » Economic Local » Acces limitat la Direcția de Evidență a Persoanelor! Doar cei cu buletine expirate pot apela la servicii
Acces limitat la Direcția de Evidență a Persoanelor! Doar cei cu buletine expirate pot apela la servicii

Acces limitat la Direcția de Evidență a Persoanelor! Doar cei cu buletine expirate pot apela la servicii

23 mart. 2020, 04:00,
Vlad Alexa în Economic Local

Accesul este limitat la Direcția de Evidență a Persoanelor Iași, fiind primite doar cererile persoanelor care nu dețin act de identitate valabil sau expiră în următoarele 30 de zile. Această limitare se aplică și în cazul programărilor on-line. În consecință, vor fi procesate doar programările on-line pentru cetățenii aflați în situația aceasta.
Până pe data de 31.03.2020 NU se primesc cereri pentru stabilirea reședinței. Totodată, în activitatea de lucru cu publicul sunt aplicate o serie de măsuri speciale, printre care: numărul solicitanților aflați la ghișeele instituției în același timp va fi limitat la maximum 6, câte o persoană la fiecare ghișeu; zona de așteptare va fi în exteriorul incintei, în zona centrului comercial, iar audiențele la sediu au fost anulate, soluționarea situațiilor deosebite se va face prin e-mail.

A fost anulată campania Prioritate la Identitate

De precizat și faptul că au fost anulate toate demersurile din campania „Piroritate la Identitate”, prin care angajații DLEP Iași se deplasau în comunele din județul Iași pentru a face buletine în cazul cetățenilor din mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *