Prima pagină » Stiri si curiozitati » Acatist de mulțumire către Maica Domnului. Citește-l în fiecare zi pentru a scăpa de rele

Acatist de mulțumire către Maica Domnului. Citește-l în fiecare zi pentru a scăpa de rele

13 apr. 2022, 12:25,
în Stiri si curiozitati

În momentele de grea încercare sufleteasă sau trupească este bine să citim un acatist de mulțumire către Maica Domnului. Acesta este de grabnic ajutor și îl ajută pe cel credincios să treacă mai ușor peste necazuri și suferințe. Este binecunoscut faptul că rugăciunile către Maica Domnului sunt înzestrate cu o forță tămăduitoare deosebită. Acatistul de mulțumire se spune cât mai des cu putință. Citește-l în fiecare zi pentru a scăpa de rele.

Acatist de mulțumire către Maica Domnului pentru îndepărtarea relelor

Atunci când suntem copleșiți de o suferință trupească sau sufletească este bine să rostim câteva rugăciuni cu efect imediat și să citim un acatist de mulțumire către Maica Domnului. Rugăciunea este o hrană spirituală pentru credincios și îl ajută în momentele de deznădejde și disperare. Pentru a trece mai ușor peste problemele zilnice este bine să citim un acatist de mulțumire către Maica Domnului.

De asemenea, acest acatist se rostește pentru a preamări și slăvi harul Fecioarei Maria și a mulțumi pentru ocrotirea și binecuvântarea divină.

,,Sufletul meu saltă de bucurie când rostește numele Maicii Domnului Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu pururea Fecioară Maria iar mintea caută degrabă cuvinte curate de slavă și mulțumire pentru iubirea ce ne-o arăți nouă oamenilor păcătoși. Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu îți mulțumesc și te rog rămâi în sufletul meu veșnic.

Maică Preabună Pururea Fecioară Maria cum să-ți mulțumesc mai bine pentru câte minuni ai făcut cu mine? Mi-ai întregit sufletul, mi-ai vindecat trupul, mintea mi-o luminezi și la fiecare pas făcut ai grijă să nu mă împiedic. Aș vrea ca toți oamenii din lume să deschidă ochii sufletelor lor să Te vadă. Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu îți mulțumesc și te rog să rămâi în sufletul meu veșnic.”

Pe lângă acest acatist de slăvire și preamărire, este bine să rostim zilnic și o rugăciune la icoana Maicii Domnului. Această rugă făcătoare de minuni îl ajută pe cel greu încercat de probleme să își păstreze credința statornică și să scape de primejdii și ispite.

Cum să te rogi Fecioarei Maria pentru a scăpa de suferință

Tot mai multe persoane sunt copleșite de problemele zilnice și de suferințe trupești sau sufletești. La vreme de boală și necaz, rostirea unei rugăciuni este de grabnic ajutor. Pe lângă rugile de cerere, la fel de importante sunt și cele de mulțumire și preaslăvire. Preoții ne îndeamnă să rostim în fiecare zi și câteva rugăciuni de mulțumire către Maica Domnului, către Iisus Hristos sau către sfinți.

Una dintre cele mai puternice rugăciuni este cea de mulțumire către Maica Domnului, rostită cât mai des cu putință.

,,Preasfântă Fecioară,  Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi! Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău! Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă!

Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică! Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!”

De asemenea, pentru a avea parte de ocrotirea tuturor forțelor cerești putem citi și o rugăciune către Sf. Arhangheli pentru fiecare zi a săptămânii. Aceasta ne ferește de rele și suferințe, fiind o rugăciune tămăduitoare și făcătoare de minuni.

Acatistul de mulțumire către Maica Domnului este înzestrat cu o putere vindecătoare deosebită și îl ajută pe cel aflat în suferință și cuprins de deznădejde. Acest acatist se citește cât mai des cu putință pentru luminarea minții și îndepărtarea relelor.


Schimbarea la Față, 2022: Ce înseamnă și de ce o sărbătorim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *